kinowar.com

Warner готується запустити у виробництво «Джокера 2»

 06.06.2022  Новини

Студія ось-ось має дати офіційне добро на старт продакшну другої частини хітового фільму «Джокер» з Хоакіном Феніксом, пише видання Screen Rant.

Інсайдери стверджують, що у сиквелі «Джокера» дуже зацікавлений Девід Заслав, голова нещодавно утвореної об’єднаної компанії Warner Bros. Discovery. Нібито режисер і сценарист Тодд Філліпс, автор оригіналу, найближчим часом вже має підписати контракт. Так само має зробити і виконавець головної ролі Хоакін Фенікс.

Нагадаємо, психологічна драма «Джокер», відокремлена від традиційного кіновсесвіту DC, вийшла на екрани 2019 року. Стрічка розповідала історію невдахи на ім’я Артур Флек, який мріяв стати стендап-коміком, але соціум не сприймав і знущався над ним, висміював як повного дурника і горе-клоуна. Тож і без того нестабільна психіка Артура похитнулася ще сильніше, і він перетворився на божевільного месника, що хоче потопити пропаще суспільство у крові.

Фільм отримав «Золотого лева» Венеційського кінофестивалю, а Фенікс згодом став кращим актором на «Оскарі» 2020. До того ж «Джокер», не дивлячись на дорослий рейтинг, зібрав у прокаті понад мільярд доларів, з чого, власне, і зайшла мова про зйомки продовження.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі