kinowar.com

Джонні Деппу прогнозують повернення до «Піратів» після перемоги над Ембер Герд

 06.06.2022  Новини

Нещодавно, як ми вже писали, Джонні Депп нарешті вийшов переможцем у багаторічній конфронтації з бувшою дружиною Ембер Герд.

Нагадаємо, після скандального розлучення красуня звинуватила Деппа у домашньому насиллі і почала з цього приводу активно давати інтерв’ю пресі. Адвокати Деппа подали судовий позов, звинувативши Герд та видання, що опублікували її історію, у наклепі. 2020 року актор програв судову справу проти газети The Sun у Лондоні: суддя визнав випадки насилля реальними. Та Депп заявив, що оскаржить це рішення, оскільки ні в чому не винен. Нарешті на початку червня 2022 інший суд, у місті Ферфакс штату Вірджинія, виніс вердикт, що Ембер Герд обмовила колишнього чоловіка і ніякого домашнього насилля насправді не було. Тож як моральну компенсацію за спаплюжену репутацію акторка має виплатити Деппу більше 10 мільйонів доларів (спочатку це були 15 мільйонів, та потім суму штрафу було зменшено через обмежувальні закони штату).

Після поразки у лондонському суді Джонні Депп став персоною нон ґрата. Голлівудські студії відмовилися з ним працювати, зокрема Warner звільнила актора з франшизи «Фантастичні звірі», а Disney почала думати, як перезапустити «Піратів Карибського моря» без Джека Спарроу.

Та тепер все знову змінилося. Перемога Деппа над Герд і обілення заплямованого реноме означають повернення артиста назад в ешелон топових кінозірок. Тож як заявив представник Disney журналу People, вже зараз студія розглядає можливість повернення Деппа до популярної піратської франшизи. Хоча раніше йшла мова про якийсь нібито спін-офф, де роль головної піратки виконає Марго Роббі.

Інша справа, що сам Джонні Депп навряд чи повернеться до образу капітана Джека. Він вже неодноразово казав, що покінчив з цією роллю, заручником якої став на довгі роки.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі