kinowar.com

“Океан Ельзи” записали офіційний саундтрек до фільму “Захар Беркут”

«Перевал» – прем’єра кліпу. «Океан Ельзи» записали нову пісню, яка стала офіційним саундтреком до фільму «Захар Беркут».

Захар Беркут об’єднує найкращих: найвідоміший український гурт «Океан Ельзи» записав нову пісню, яка стала офіційним саундтреком до історичного екшена, який виходить на екрани вже в цей четвер, 10 жовтня. На пісню «Перевал» було знято кліп, який ми презентуємо вам сьогодні.

Святослав Вакарчук, лідер ОЕ, автор пісні: «Історія Захара Беркута та відважних тухольців – це історія про одну з головних речей у світі – про мужність. Про мужність чоловіків, жінок, дітей. Про ту саму мужність, що не раз всім нам допомагала подолати не один крутий поворот долі, не один перевал. Круто, що цю історію розповіли знов, прямо зараз. І саме про це наша нова пісня.  Я  вже бачив  робочі матеріали фільму, це правда круто. Дуже чекаю на його прем’єру!».

«Пісня стала головною частиною саундтреку фільму, – коментує продюсер «Захара Беркута» Єгор Олесов. – До створення фільму долучились найкращі кінематографісти України, у ролях знялись найталановитіші актори з усього світу. І Ми дуже пишаємось тим, що головну пісню написав та виконав саме Святослав Вакарчук та гурт «Океан Ельзи». Сподіваємось, що цей трек стане хітом, а наше кіно завоює серця мільйонів глядачів».

Для кліпу, що вражає своєю масштабністю, були використані кадри з історичного екшену «Захар Беркут». Крім того, додаткові сцени з солістом гурту Святославом Вакарчуком були відзняті на натурному майданчику студії FILM.UA, де відновлені декорації величезної гірської ущелини, створені спеціально для фільму.

Фільм «Захар Беркут» підтримало Державне агентство України з питань кіно, а також найбільші бренди та компанії України. Спонсорами стрічки стали ТМ Львівське та компанія VISA, а генеральним медіа-партнером – канал «Україна». Дистрибутори – FILM.UA Distribution та MMD UA.

Над композицією працювали:

автор музики, слів – Святослав Вакарчук

Аранжування, диригент – Мілош Єліч

Барабани – Денис Глінін

Бас гітара – Денис Дудко

Гітара – Владімір Опсєніца

Рояль – Святослав Вакарчук

Перкусія – Денис Глінін, Денис Дудко, Мілош Єліч

Оркестр – Віртуози Києва

Інженер звуку – Ігор Пригоровський

Запис оркестру – Максим Гладецький,

Будинок звукозапису

Запис, зведення – Studio Boutique 888 Kiyv

Мастеринг – Віталій Телезин

Продюсери запису – Мілош Єліч, Святослав Вакарчук

 

Над кліпом працювали:

Режисер – Єгор Олесов

Оператор – Юрій Король

Стиліст – Діана Фонарьова

Художник з гриму – Світлана Полікашкіна

Режисер монтажу – Степан Гребенко

 

Історичний ешкен «Захар Беркут»:

Слоган: У свободі моя сутність

Синопсис: 1241 рік. Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців брати Беркути потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.

Режисери: Ахтем Сеітаблаєв, Джон Вінн

Оператор: Юрій Король

Продюсери: Єгор Олесов, Юрій Карновський, Джефф Райс, Раджа Коллінз

Автори сценарію: Ярослав Войцешек, Річард Ронат за мотивами повісті Івана Франка «Захар Беркут»

Художник-постановник: Влад Одуденко

Художник з костюмів: Антоніна Белінська

Художник із гриму: Алла Леонова

Кастинг-директор з українського боку: Ольга Клименко

Постановка трюків: STUNTALOT

CGI/VFX: POSTMODERN

У ролях: Алекс МакНіколл, Роберт Патрік, Поппі Дрейтон, Томмі Фленаган, Андрій Ісаєнко, Цегмід Церенболд, Олег Волощенко, Рокі Майерс, Аліна Коваленко, Єржан Нуримбет, Віктор Жданов, Елісон Дуді, Аян Отепберген, Олег Стефан, Олівер Тревена, Даулет Абдігапаров, Марина Кошкіна, Нуркен Туматаєв, Станіслав Лозовський, Марат Абдуллаєв, Вікторія Клещенко-Пилипчук, Даніяр Ахметов, Михайло Корженівський, Андрій Сторожик, Юрій Єрко, Михайло Черняков, Данііл Олесов, Аліна Довбуш, Євгеній Лебедин, Микола Ейсмонт, Ян Кліпп, Олег Невольник, Олександр Лаптій, Артемій Єгоров, Олег Карпенко

Жанр: бойовик, історичний екшен

Дистрибутори: FILM.UA Distribution та MMD UA

Виробництво: Kinorob, CinemaDay

За підтримки Державного агентства України з питань кіно

Генеральний медіа-партнер та бродкастер: телеканал «Україна»

Коментарі