kinowar.com

Рассел Кроу у 5 цитатах

 27.07.2020  Новини

Цього тижня лауреат премії “Оскар” Рассел Кроу повертається на великі екрани в екшн-трилері “Безжальний”, де австралійцю дісталася роль загадкового чоловіка, який після незначного дорожнього конфлікта, влаштовує справжній кошмар для молодої матері-одиначки Рейчел (Карен Пісторіус), її сина, близьких і всього містечка. Кроу дав десятки інтерв’ю світовим медіа в рамках промо-тура нового трилера. Чудовий привід, щоб обрати 5 яскравих цитат Рассела про акторство, шоу-бізнес, батьківство та його новий фільм.

Про акторство і метод

Я використовую метод Рассела Кроу. Я ніколи не був в театральному училищі, ніколи не був в акторській школі. Єдиний раз, коли я брав якісь формальні уроки, то вирішив вивчати класичні тексти протягом близько трьох тижнів. Але я граю з тих пір, як був у віці шести років. Згодом, я думаю, ви стаєте все більш і більш ефективнішим. Йдеться про те, щоб дістатися до суті персонажа, якого ви готуєтеся грати. У мене навіть немає ні найменшого уявлення про метод Станіславського, і я не хочу знати. Серйозно, це не так складно. Мені насправді подобається стара цитата Лоуренса Олів’є: знай свої репліки і не врізайся в меблі.

Безжальний

 

Про шоу-бізнес, Арагорна і Росомаху

Шоу-бізнес воліє “закохуватися” в “нові обличчя” моментально і хоче їх бачити буквально усюди. Я гадаю, саме така ситуація склалася навколо кастингу у “Володарі перснів”. Я не думаю, що Пітер Джексон (режисер трилогії) дійсно бачив мене у ролі Арагорна і у фільмі взагалі, кожен режисер повинен мати право працювати тільки з тими акторами, яких він побачив в образі. Але якийсь час, скоріше за все, на нього тиснула студія розглянути мою кандидатуру, але до конкретних розмов зі мною не дійшло.

А від ролі Росомахи я дійсно відмовився, та навіть якщо і знявся б у першому фільмі, то навряд чи зміг би з тією ж гідністю привести цю роль в той напрямок, куди повів її Х’ю (Джекман).

 

Про час для дітей

Я – розлучений батько з професією в роз’їздах, так що, на жаль, позбавлений можливості прокидатися щоранку з дітьми в одному будинку. Тому є священні тижні, які я проводжу з дітьми, наприклад, після Різдва й до середини січня, коли не може бути ніякої активності, яка не включала б моїх синів. І нічого іншого мене не цікавить.

Безжальний (Unhinged)

 

Про карантин

Виявляється, у мене це добре виходить, і у мене не було проблем з самоізоляцією від решти світу. Багато чого вдалося зробити, не сідаючи в літак і не поспішаючи. Адже я протягом тридцяти років з успіхом практикував періодичну самоізоляцію (актор зараз проводить час на своїй фермі в Австралії).

Безжальний (Unhinged)

 

Про свій новий фільм “Безжальний”

Мене спочатку злякала роль “Чоловіка” в “Безжальному”. Я не уявляв, як таке зіграти, мені здавалося, що ми всім суспільством опинилися в цій лякаючій ситуації, і цей характер був занадто реалістичним. Ми зустрілися з Дерріком (режисер стрічки – Деррік Борте), і зрозуміли, що бачимо персонажа однаково: його вчинкам немає виправдань, він позбувся всякої людяності, і це був справжній челлендж, знайти правильний підхід для виконання цієї ролі. У цей момент рівень страху в крові був такий високий, що я усвідомив – я повинен це зіграти. Адже таке і правда відбувається в житті, і я повинен був зібрати волю в кулак, стати обличчям до цього випробування і втілити цей образ.

Безжальний

“Безжальний” в українських кінотеатрах з 30 липня. Передпокази вже 29 липня.

Читайте також:

Найбільш несподівані ролі Рассела Кроу

Підтримати проєкт

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі