kinowar.com

Актори та сценаристи презентують свої проєкти й шоукейси на Script & Cast Pitch 2021

29 серпня у Києві відбудеться Script & Cast Pitch 2021 — нетворкінгова подія для акторів, сценаристів, режисерів, продюсерів, кастинг-директорів і агентів

Це можливість знайти нові партнерства, потрапити у проєкт або відшукати його, нагадати чи, навпаки, заявити про себе, а також просто поспілкуватися з людьми, які працюють в кіноіндустрії.

У рамках Script & Cast Pitch 2021 9 учасниць і учасників сценарного Інтенсиву від Terrarium пропітчать свої історії, над якими працювали 4 місяці. До них доєднаються 15 акторів і акторок, які презентують себе та свої акторські навички.

«Цього року 9 сценаристів Terrarium представлять свої ідеї на етапі тритментів і сформують запит для пошуку команди на подальший девелопмент. Цей пітчинг потрібний і важливий для кіноіндустрії, я це можу з упевненістю сказати, спираючись на десятки схвальних відгуків від минулорічних учасників і учасниць», — коментує співзасновниця Script & Cast Pitch, проєктна менеджерка Terrarium Олександра Сорохан.

Торік Script & Cast Pitch зібрав понад 100 представників і представниць кіноіндустрії. Було презентовано 15 акторських кейсів і 12 сценаріїв. Як це було у 2020-му, також можна подивитись у mood-відео з події.

«Такі івенти надають можливість акторам презентувати себе великій авдиторії. І кастинг-директори, і режисери будуть ідентифікувати тебе краще, ніж коли вони бачать твій headshot чи інші матеріали. Також це ще одна з мільйонів інших можливостей проявити себе, заявити про себе і допомогти сформувати думку про тебе тим, хто шукає акторів, а актору дати собі відповідь на запитання: „Хто я є і що я несу“», — розповідає учасниця тогорічного Script & Cast Pitch, акторка Катерина Молчанова.

Script & Cast Pitch відбудеться о 16:00, 29 серпня, у Kooperativ (вул. Січових стрільців, 11).

Продаж квитків відкрито за посиланням: bit.ly/3B0r5sT

Організатори заходу — кастинг-платформа Dreamcast і сценарна платформа Terrarium. Подія реалізується за підтримки Family Production. Винний партнер — трендове італійське ігристе San Mare. Інформаційні партнери — «Детектор медіа», Creativity.ua, Moviegram, Kooperativ Afisha.

Terrarium — платформа для кіносценаристів, де авторам допомагають розвинути власний проект. Курси сценаристів, де працюють п’ять напрямків розвитку.

Dreamcast — професійний кастинг-портал для кастинг-директорів, режисерів, акторів та агентів. Ціль DreamCast – сприяти розвитку української кастинг-індустрії та її інтеграції в міжнародний кінопроцес.

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі