kinowar.com

Бен Аффлек та Ана де Армас в еротичному трилері “Глибокі води”

 31.01.2022  Новини

Довгоочікуваний еротичний трилер “Глибокі води”, головні ролі в якому виконали Бен Аффлек та Ана де Армас, з’явиться в українських кінотеатрах вже 18 березня.

Бен Аффлек та Ана де Армас

Бен Аффлек – двічі лауреат премії “Оскар” та зірка “Загубленої”, “Останньої дуелі”, “Операції Арго” та “Ліги справедливості” об’єднався з новою молодою зіркою Голлівуду Аною де Армас, відомою за ролями в блокбастерах “Не час помирати”, “Той, що біжить по лезу 2049” і “Ножі наголо” заради хвилюючої екранізації бестселера Патриції Гайсміт, що подарувала світові “Талановитого містера Ріплі”. Адаптував роман для великого екрану творець “Ейфорії” Сем Левінсон та сценарист Зак Хелм.

Режисером трилера “Глибокі води” виступив легендарний голлівудський постановник Едріан Лайн, автор таких хітів як “Невірна”, “9 ½ тижнів”, “Фатальний потяг” та “Непристойна пропозиція”. Фільм виробництва компаній New Regency та eOne спродюсували Арнон Мілчен (“Загублена”, “Легенда Г’ю Гласса”, “Бердмен”, “Бійцівський клуб”, “Секрети Лос-Анджелеса”) та Ентоні Катагас (“Неограновані коштовності”, “Суд над чиказькою сімкою”, “12 років рабства”).

Окрім Аффлека та де Армас у “Глибоких водах” також задіяний значний акторський склад: Фінн Віттрок, відомий за картинами “Гра на пониження” і “Ла-Ла Ленд”, а також франшизою “Американська історія жахів”, Джейкоб Елорді з шоу “Ейфорія” та романтичної франшизи “Будка поцілунків”, актор та драматург Трейсі Леттс, відомий за ролями у “Аутсайдерах (Ford v Ferrari)”, “Маленьких жінках”, “Секретному досьє”, зірка “Карткового будиночка” та “Хижі у лісі” Крістен Конноллі, а також Ліл Рей Ховері з блокбастера “Персонаж” та трилера “Пастка”.

На перший погляд, у Віка (Бен Аффлек) та Мелінди (Ана де Армас) є все, про що можна мріяти – чарівна донька, розкішний будинок та успішні друзі. Але їхній шлюб перетворився на порочну гру, де вона навмисно не приховує свої зради, а він прощає їй все. Коли одного з її коханців знаходять мертвим, подружжя дедалі сильніше затягують глибокі води підозр та брехні…

Еротичний трилер “Глибокі води” з Беном Аффлеком та Аною де Армас в українських кінотеатрах з 18 березня. Більше подробиць щодо фільму з’явиться найближчим часом.

Читайте також:

Найкращі режисери еротичних фільмів

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі