kinowar.com

Благодійний показ в підтримку ЗСУ фільму “Одного разу в місті на камені” та конкурсних фільмів “Бруківки”

В цю неділю, 17 квітня о 16:00 в рамках благодійних показів V-го Кам’янець-Подільського кінофестивалю “Бруківка” в конференц-залі готелю “7 Днів” відбудеться показ художнього фільму “Одного разу в місті на камені”, документальних фільмів “Політ Чайки”, “Стежками київських пляжів” та короткометражний фільм “Кумар”. Бажаний мінімальний благодійний внесок – 100 гривень. Усі зібрані кошти підуть на рахунок Збройних сил України.
Одного разу в місті на камені фільм
🎞️ Розклад показів:
🎬 16:00 – “Політ чайки” – повнометражний документальний фільм харківського режисера Євгена Житникова, який описує свою роботу такими словами: “Я був на відпочинку в Азові у Ялті багато років тому, це було популярне й щасливе місце. Зараз важко дивитись на ці покинуті споруди. Природа не в порядку й люди залишають це місце”. Фільм брав участь у Київському міжнародному кінофестивалі та Міжнародному Маріупольському кінофестивалі “Кіно і ти”.
🎬 17:45 – “Стежками київських пляжів” – документальний фільм режисера Романа Прокопчука з міста Рівне, який демонструє свою небайдужість та турботливість до соціальних проблем, зображуючи це у творчості. Скетчі з переповнених пляжів Києва, де щороку гине багато людей. У центрі уваги Дмитро, наглядач пляжного патруля, який хоче змінити жахливу статистику. Чи вдасться йому?
🎬 19:00 – “Одного разу в місті на камені” – художній напіваматорський безбюджетний фільм-есперимент Кам’янець-Подільського режисера Андрія Зайця. У фільмі розповідається про пригоди ветерана АТО з Донбасу на прізвисько (з позивним) “Одинак”, який, втративши рідний дім та кохану людину на війні приїхав в Кам’янець-Подільський у пошуках нового життя, пройдисвіта Дениса, який мріє невпинно про місце під сонцем, та голову місцевого бандитського угрупування Сашка, який мріє реалізувати свою «Українську мрію». Прем’єра чорнової версії фільму відбулась 15 вересня 2019 року в рамках закриття ІІІ Міжнародного кінофестивалю “Бруківка” в Кам’янці-Подільському.
🎬 20:30 – “Кумар” – короткометражний фільм жахів режисера Романа Перфільєва, відомого за стрічками “Безславні кріпаки” та “Лиса гора”. За сюжетом, Макс, пересічний житель «совкового» району, який разом з другом дитинства Жекою направляється в один з численних під’їздів, щоб допомогти «кєнту» вколоти дозу героїну. Напруження від страху бути поміченими призводить до втрати Максом шприца, після чого містичним чином зникає й Жека. Звичайний під’їзд все більше походить на потойбічний, адже і вийти з нього, виявляється, не просто. В пошуках друга страх всередині Макса зростає в міру зростання навколо паранормальних явищ та, зрештою, приводить його до власного героїнового уколу. Далі тільки Бог.

Коментарі