kinowar.com

Шон Пенн готовий взяти у руки зброю і воювати за Україну

 13.04.2022  Новини

В одному з інтерв’ю голлівудський актор і режисер зізнався, що хоче озброїтися і воювати за Україну проти росії, пише Independent.

Зараз Шон Пенн активно допомагає українським біженцям у Польщі. Проте актор готовий взяти в руки зброю і бити російських загарбників. «Так, я планую повернутися в Україну. Минулого разу, коли я був там, мені дали потримати гвинтівку… І тепер я думаю, чому б мені не піти зі зброєю проти росії?», – сказав Пенн.

Нагадаємо, Шон Пенн перебував в Україні у лютому і застав перші дні нападу росії на мирні українські міста. Він зустрічався з українськими військовими і президентом Зеленським (який викликав у актора неабияке захоплення), знімав побачене на камеру, аби згодом випустити документальний фільм про війну, що розпочалася ще у 2014-му. Після повернення в США Пенн неодноразово звертався і до американської влади, і до світових лідерів та мільярдерів, аби усі допомогли Україні «усім, чим тільки можна». Український народ актор назвав прикладом унікальної єдності, якої зараз «усім не вистачає».

Коментарі