kinowar.com

Вийшов новий трейлер анімаційного фільму «Віктор_Робот»

Традиційно, в день українського прийому на Міжнародному фестивалі анімаційних фільмів у Ансі студія «Червоний собака» представляє трейлер українського повнометражної анімаційної стрічки «Віктор_Робот».

Це перший повнометражний фільм студії і дебютний повнометражний фільм режисера Анатолія Лавренішина. Картина створюється за підтримки Держкіно, в класичній 2D-анімації з додаванням елементів 3D. Скоро результат безперервної трирічної праці сценаристки Анастасії Лавренішиної, 60-ох аніматорів, художників, 3D-спеціалістів, акторів озвучування, композитора Антона Байбакова та звукорежисерки Марії Нестеренко можна буде побачити на екранах кінотеатрів.

Актори, які подарували голос персонажам: Марія Аглоткова, Віктор Жданов, Римма Зюбіна, Василь Мазур, Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв, Марко Галаневич (ДахаБраха) і Dakh Daughters.

Як зазначив Голова Держкіно Пилип Іллєнко: «Вже другий рік поспіль увагу учасників кінофоруму в Ансі привертають промо-матеріали фільму «Віктор_Робот», — він вже став помітним. Я сподіваюся, що наступного року ми презентуємо тут готову стрічку, і її чекатиме яскраве фестивальне та прокатне життя».

Коментарі