kinowar.com

Вийшов тизер біографічного серіалу “Майк” про Майка Тайсона

 09.06.2022  Новини, Трейлер

Біографічний серіал про одного з найкращих боксерів сучасності стартує на Hulu 25 серпня. Вийшов перший тизер шоу, у якому багато кадрів нагадують про події 90-х.

Сценарист чорної комедії (і також байопіку) “Я, Тоня” Стівен Роджерс (не плутати з Капітаном Америка) зібрав команду, яка стояла за створенням цього фільму, і у співпраці з досвідченою продюсеркою Карін Гіст розробив мінісеріал про Майка Тайсона. Нагадаємо, що Залізний Майк був абсолютним чемпіоном у важкій вазі і наймолодшим боксером, який здобув чемпіонські звання за версіями WBC, WBA і IBF  (він також був першим важковаговиком, який володів поясами WBC, WBA і IBF одночасно). Але успіхи у спорті не стали запорукою спокійного особистого життя. Блискавична кар’єра швидко спровокувала скандали, суд та тюремне ув’язнення.

треванте роудс у ролі майка тайсона

У ролі Тайсона Треванте Роудс, якого ви можете пам’ятати за оскароносним “Місячне сяйво” та “Пташиний короб”. А у ролі його тренера, легендарного Каса Д’Амато, Гарві Кейтель.

Кажуть, що Тайсону цей серіал не сподобався від початку, проте це й не дивно, враховуючи, який складний період життя боксера він описує. Втім, це може бути лише піар-заява, щоб підігріти зацікавленість публіки.

Читайте також:

10 найкращих фільмів про бокс

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі