kinowar.com

На фестивалі Миколайчук OPEN відбудеться прем’єра серіалу «Хазяїн» за мотивами Івана Карпенка-Карого

17 червня гості кінофестивалю Миколайчук OPEN матимуть змогу першими побачити пілотний епізод 4-серійного мінісеріалу «Хазяїн» та зустрітися з творчою командою проєкту. Після показу з глядачами поспілкуються виконавець головної ролі Богдан Бенюк, акторка Ольга Сумська, режисер Тарас Ткаченко.

Богдан Бенюк

«Хазяїн» – це осучаснена екранізація класичної п’єси видатного українського драматурга та письменника Івана-Карпенка Карого. В центрі сюжету – Терентій Пузир. Він сучасний доларовий мультимільйонер, власник аграрного холдингу, який вважає себе «хазяїном» краю і людських доль. Він маніпулює та залякує людей, бо прагне зберегти свій вплив і примножити статки, і вперто продовжує зберігати вірність своїм старим підходам, попри те, що світ навколо змінюється. Пузир не помічає, що оточив себе такими ж безпринципними людьми, як і він сам, які у будь-який момент готові зрадити його. Та чи зрозуміє він свої помилки вчасно і чи зможе змінитися?

Серіал створено компанією «Основа Фільм Продакшн» у партнерстві із Телеканалом 1+1 та Київстар ТБ за підтримки Міністерства культури та соціальної політики України та фонду USAID. Минулої весни проєкт «Хазяїн» став переможцем конкурсу соціально вагомого контенту Pitch UA 3.

Всі серії «Хазяїна» можна буде подивитися на стрімінг-сервісі Київстар ТБ у день прем’єри – ввечері 17 червня. Щоб безкоштовно подивитися пілот у рамках Миколайчук OPEN – треба попередньо зареєструватися на сайті: mykolaichukopen.com.

Фестиваль відбудеться у Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука в місті Чернівці за підтримки Чернівецької міської ради, Чернівецької обласної ради, Буковинської кінокомісії у колаборації з кінофестивалями «Молодість», Docudays UA та Одеський міжнародний, Київстар ТБ, 1+1 media.

Партнери фестивалю: Divergent Agency, компанія Grico, БФ «Український мистецький фонд», кіностудія імені Довженка, Державне агентство з питань кінематографії України, Міністерство культури та інформаційної політики України, музичний магазин «Камертон», MTA.UA, Водограй, The Cult Ceramic. Пригощає «Бартка» та корчма «У Вакули».

Інформаційні партнери: The Village Україна, Moviegram, LiRoom, «АСС», Радіо 10 та «Шпальта».

Під час фестивалю відбуватиметься збір коштів на потреби підрозділів ЗСУ, в яких служать учасники команд фільмів із програми фестивалю.

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі