kinowar.com

Вийшов трейлер анімації від творців Сімпсонів – Пончари

 12.01.2021  Новини, Трейлер

У мережі з’явився офіційний трейлер нового анімаційного блокбастера від співавторів культового шоу “Сімпсони” – “Пончари. Глобальне заокруглення”.

Пончари – ну дуже кумедні створіння. Округлі як пончики й пухнасті немов хом’ячки. Але коли двох з них раптом затягує петля часу, з’ясовується, що в майбутньому пончари – музейні експонати поряд з динозаврами. Потрібно терміново змінити хід історії і для цього вони вирушать у мандрівку всіма епохами. Їм все в новинку і все цікаво: хоч печерні люди, хоч квадрокоптери.

Пончари у спробах врятувати своє плем’я не тільки побачать перші феєрверки на Великому китайському мурі, а й надихнуть на геніальні ідеї самих Чарлза Дарвіна та Стіва Джобса.

Розповідаючи про натхення до створеня нової анімації прославлений режисер та номінант на премію “Оскар” Девід Сільверман зазначив: “Завжди хотів зняти фільм про щось незвичне. Собачки, котики, дітлахи – це все мило, але вже було. А пончар – звичайно що ні. Чому? Бо вони вимерли! Жартую. Насправді це був дуже оригінальний та класний концепт від трьох авторів “Сімпсонів”. Я вже працював з цими сценаристами та повністю довірився їх почуттю гумору та таланту. Це дуже дотепна і класна історія”.

Українським голосом головного героя Еда стане телеведучий Олександр Педан. Еду доведеться не тільки подолати власні страхи та відправитися у подорож різними епохами, але й рятувати занадто енергійну сестру у різноманітних небезпечних ситуаціях.

Пончари. Глобальне заокруглення 2021 Extinct анімація

Режисером фільму виступив номінант премії “Оскар” Девід Сільверман (Сімпсони в кіно, Корпорація монстрів, серіал Сімпсони).

Сценаристи:

Джоель Х. Коен – три премії “Emmy”; Сімпсони в кіно, серіал Сімпсони

Джон Фрінк – шість премій “Emmy”; Сімпсони в кіно, серіали Сімпсони, Салон Вероніки

Роб ЛаЗебник – чотири премії “Emmy”; серіали Сімпсони, Клава, давай!, Шоу Еллен

“Пончари: Глобальне заокруглення” скоро у кінотеатрах країни.

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі