kinowar.com

Вийшов трейлер нової романтичної комедії з Еммою Томпсон і Лілі Джеймс – “До чого тут кохання?”

 08.11.2022  Новини, Трейлер

Вийшов офіційний трейлер до нової романтичної комедії «До чого тут кохання?» від студії Working Title Films («Квиток до раю», «Реальне кохання», «Щоденний Бріджит Джонс» та інші).

Головні ролі у стрічці зіграли Лілі Джеймс (На драйві, Попелюшка, Вчора, Ребекка, Пем і Томмі), Шазад Латіф (Пасажир, Фіктивний агент, Зоряний Шлях: Дискавері) та лауреатка премії «Оскар» Емма Томпсон (Круелла, Щасливого Різдва, Люди в чорному: Інтернешнл, Реальне кохання).

Нова картина від Шекхара Капура, відомого за дилогією «Єлизавета» та «Золотий вік», розповідає історію Зої – режисерки-документалістки, та її друга дитинства Казіма – успішного хірурга. Лондон для будь-кого стає справжніми «джунглями» коли шукаєш свою половинку на все життя. Ось Казім й обирає шлях своїх батьків – «шлюб за домовленністю» – чим шокує Зої, яка вирішує зняти про це фільм. Харизматичні родичи, екзотичне весілля та пошуки своєї долі… Мимоволі питаєш: а до чого тут кохання?

«До чого тут кохання?» стане сценарним дебютом відомої британської журналістки та світської левиці Джемайми Кхан. Близька подруга покійної принцеси Діани, вона знає за власним досвідом про усі складнощі міжетнічних стосунків у Британії, адже була заміжня за зіркою крикету та колишнім прем’єр-міністром Пакистану Імраном Кханом. Кхан у кіно найбільш відома як продюсер «Американської історії злочинів: Імпічмент», яка знята за її документальним бестселером про скандал Клінтон-Левинські.

Романтична комедія «До чого тут кохання?» запланована в кінотеатрах України навесні 2023 року.

Читайте також:

Найкращі романтичні комедії 21 століття

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі