kinowar.com

Відбулась перша пресконференція 50-го ювілейного кінофестивалю «Молодість»

18 березня у Kooperativ HUB відбулася перша установча пресконференція 50-го ювілейного Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість», який відбудеться з 29 травня по 6 червня 2021 року  у гібридному форматі. 

Під час пресконференції організатори представили оновлений склад команди, заплановані офлайн- та онлайн-активності, основні локації та 4 різновиди абонементів, що доступні для гостей фестивалю: Cinephile, Industry, Student, Press. Більше про абонементи тут. Також було оголошено про початок прийому заявок на міжнародний ринок з копродукції  – Boat Meeting.

Андрій Халпахчі, художній керівник, оголосив фільм-відкриття. Їм стане стрічка «Вавілон XX» Івана Миколайчука, яка у 1979 отримала відзнаку «За найкращий художній фільм» на 10-й «Молодості».

«Цьогоріч, ми не лише святкуємо 50 років «Молодості», але і 30-річчя незалежної України, тому  у фокусі кінофестивалю буде промоція українського кіно. Ба-більше, кінофестиваль вважає за свою місію бути дороговказом та локомотивом якісних змін у національній  кіноіндустрії, саме тому, надаючи майданчик для взаємодії ключових стейкхолдерів,  в акценті події буде потужна індустріальна секція. Водночас, кінофестиваль зосередиться на збереженні міжнародного статусу події та гідній репрезентації України у світовій спільноті кінофестивалів. Ну і звісно, попри усі перипетії сьогодення, ми плануємо святкувати! “ – директор з розвитку та публічних комунікацій, Гліб Родченков.

Fedoriv Agency, креативний партнер 50-го кінофестивалю, представив нову дизайн-систему проєкту. Основна ціль – візуально розділити фестиваль, як подію та компанію, що її організовує. З новою айдентикою «Молодість» зможе щороку виглядати по-новому, не втрачаючи своєї впізнаваності й авторитету. 

50-й ювілейний кінофестиваль «Молодість»

До того ж, кінофестиваль анонсував перших партнерів, одним з яких став MEGOGO. На пресконференції Валерія Толочина, маркетинг-директорка MEGOGO, оголосила про підтримку Національного конкурсу та трансляції програми короткого метру, а також добірку «Фестивальних хітів – добірка ретроспективних фільмів «Молодості», яка вже доступна на медіасервісі – за посиланням

«Фестиваль «Молодість» – це сучасна історія українського і міжнародного кіно. Цьогоріч важливою частиною нашого партнерства стане саме підтримка Національного конкурсу, в якому ми разом із організаторами фестивалю відкриватимемо нові імена. В Україні багато талановитих спеціалістів, такі події не просто даватимуть поштовх для розвитку, але й значно зміцнюватимуть ринок українського кінематографу», – додає Валерія Толочина, директорка з маркетингу MEGOGO.

Цьогоріч головним модним дизайнером став бренд FROLOV. Про співпрацю Frolov x Molodist розповідає Іван Фролов, засновник та креативний директор бренду FROLOV:  
«Молодість, молодь та кінематограф завжди були моїми головними джерелами натхнення у створенні колекцій FROLOV. Я досі пам’ятаю, як з захопленням біг на сеанси «Молодості», уявляючи себе одним з героїв фільму  «Мрійники» Бертолуччі. Потім пробирався у зал та сидів на сходинках вщент переповненого залу! А сьогодні я щасливий стати головним модним дизайнером ювілейного 50-го кінофестивалю «Молодість». Для мене та команди FROLOV це велика честь. Тому ми з неймовірним задоволенням  приступаємо до підготовки неочікуваних модних активностей цьогорічного свята кіно».

Генеральним медіапартнером кінофестивалю “Молодість” виступить 1+1. Максим Кривицький, керівник Телевізійного бізнесу, член правління 1+1 media: «Ми раді другий рік поспіль підтримувати кінофестиваль «Молодість» – одну з найважливіших кіноподій не тільки в Україні, але й у Східній Європі. Як одна з найбільших медіагруп України, 1+1 media забезпечить всебічне інформування про 50-й ювілейний кінофестиваль та його основні події. І як найбільший виробник україномовного контенту та трендсеттер медіаринку, долучиться експертно до Boat Meeting та інших ініціатив фестивалю, про які буде повідомлено додатково».

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найкращі українські фільми і серіали 2020 року

Найочікуваніші українські фільми 2021 року

Найкращі українські фільми часів Незалежності

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі