kinowar.com

Вілл Сміт отримав першу роль після бійки на «Оскарі»

 22.09.2022  Новини

Скандальний ляпас Крісові Року на цьогорічній церемонії «Оскар» сильно вдарив по кар’єрі Вілла Сміта. Так, наприклад, стрімінг Apple TV+ через цей інцидент відклав реліз історичної драми «Визволення», в якій Сміт зіграв легендарного раба Пітера і якій прогнозували участь в нагородному сезоні.

Також за свою агресивну поведінку Сміт отримав заборону відвідувати оскарівську церемонію впродовж десяти років (хоча номінуватися і бути лауреатом він може). Окрім того від дня скандалу актор не отримав жодної ролі і навіть жодної пропозиції.

Та ось нарешті з’явилася новина про перший відтоді новий проєкт для Вілла Сміта. Актор виконає головну роль в науковій фантастиці під назвою «Brilliance» («Обдаровані»), повідомляє Deadline. Це буде екранізація однойменного циклу романів Маркуса Сейкі про світ, в якому деякі діти володіють надлюдськими здібностями. Сміт зіграє федерального агента Ніка Купера, що намагається захистити свою обдаровану доньку.

За сумісництвом Сміт виступить продюсером. Сценарій напише Аківа Голдсман («Я – легенда», «Я, робот», «Хенкок»). Режисерське крісло займе пакистансько-канадська журналістка і мувімейкерка Шармін Обаід-Чиной, знана за документальними фільмами про правовий утиск мусульманських жінок, а також за серіалом «Міс Марвел».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.