kinowar.com

Вілл Сміт вибачився перед Крісом Роком за ляпас на «Оскарі»

 01.08.2022  Новини

Зірка «Поганих хлопців» через кілька місяців після скандальної бійки на церемонії «Оскар» записав публічний відеоролик, в якому перепросив в Кріса Рока за ляпас і агресивну поведінку.

Нагадаємо, під час оскарівського нагородження 2022 (на якому Сміт отримав статуетку за роль у спортивному байопіку «Король Річард») ведучий шоу комік Кріс Рок серед іншого пожартував про бритоголову зачіску Джади Пінкетт-Сміт, дружини Вілла Сміта (Рок не знав, що жінка хвора на алопецію, і пожартував про зйомки у сиквелі «Солдата Джейн»). Жарт геть не сподобався Смітові, і той зірвався зі свого місця у залі, видерся на сцену і зі словами «не смій своїм брудним ротом говорити про мою дружину» врізав ведучому по пиці.

Інцидент став більш обговорюваним, ніж сама церемонія та її лауреати. Більшість засудили поведінку Сміта. А організатори «Оскара» виписали акторові-забіяці офіційну заборону на відвідування заходу впродовж десяти років.

І ось тепер, коли пройшло чотири місяці, Вілл Сміт записав відео тривалістю аж шість хвилин, в якому проаналізував свій вчинок і вибачився перед Крісом Роком та його сім’єю. За словами актора, він намагався зв’язатися з Роком одразу після церемонії, але той не схотів розмовляти. Сьогодні Сміт так само відкритий до діалогу, він дуже шкодує і зневажає себе за ту поведінку, вважає її цілковито неприйнятною і гадає, що насправді той гнів ніяк не пов’язаний із Джадою, а є його особистою проблемою із самоконтролем. Він багато над цим міркував і вже провів деяку роботу над собою.

Хтозна, щирий актор чи просто сказав красиві слова для громадськості і громадської думки, аби не стати черговим об’єктом «культури скасування».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.