kinowar.com

Вілл Сміт і Мартін Ловренс повернуться у «Поганих хлопцях 4»

 01.02.2023  Новини

Як пише Variety, актори самі повідомили цю новину фанам у соцмережах. За словами зірок, вони вже працюють над четвертою частиною комедійної поліцейської франшизи.

Наразі відомо лише, що продюсують стрічку сам Сміт і Джеррі Брукгаймер. У режисерському кріслі знову опиниться дует Аділя Ель Арбі і Білала Фалли, що зняли третю частину «Погані хлопці назавжди». Сюжет поки невідомий, як і дата прем’єри.

Нагадаємо, що перші «Погані хлопці» вийшли у далекому 1995 році, їх зняв творець «Трансформерів» Майкл Бей. 2003 року був випущений сиквел, а от третій фільм дістався глядачів аж через двадцять п’ять років після першого, проте на відміну від попередників здобув одностайне визнання серед критиків.

«Погані хлопці 4» були анонсовані ще у січні 2020-го, проте після скандального ляпаса від Вілла Сміта на «Оскарі» плани щодо виробництва зависли у повітрі. Потім Сміт публічно вибачився перед Крісом Роком, і тепер начебто той неприємний інцидент вже забувся, тож актора ніхто не «скасовує» (хоча заборону на відвідування церемонії впродовж десяти років не відкликали).

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.