kinowar.com

Дастін Гоффман зніметься в новому фільмі режисера «Хрещеного батька»

 06.10.2022  Новини

Як повідомляє Deadline, новий режисерський проєкт Френсіса Форда Копполи «Мегалополіс» поповнився зіркою Дастіна Гоффмана.

«Мегалополіс» – дуже амбіційний проєкт, який сам Коппола називає «справою життя» і «фільмом мрії». Він працював над концепцією (заснованою на історії стародавнього Риму) і сценарієм впродовж двадцяти років та вклав у виробництво власні кошти у розмірі 120 мільйонів доларів. До акторського складу запросив приголомшливе сузір’я зірок: Адама Драйвера, Оскара Айзека, Зендею, Мішель Пфайффер, Кейт Бланшетт, Джессіку Ленґ, Фореста Вітакера, Лоуренса Фішберна, Джона Войта, Наталі Еммануель, Джеймса Каана… А тепер ще й Гоффмана.

За сюжетом епічної наукової фантастики талановитий і амбіційний архітектор хоче відбудувати Нью-Йорк після масштабної катастрофи, що зруйнувала майже все місто. Герой жадає перебудувати мегаполіс таким чином, аби він став головним містом не лише Америки, а й усього світу, грандіозною столицею всієї планети. Але йому протистоїть мер Нью-Йорка, що виношує власні плани.

Поки незрозуміло, хто кого зіграє і чи усі анонсовані зірки справді з’являться у кадрі. Проте зйомки мають розпочатися найближчим часом. Реліз заплановано на 2024 рік.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.