kinowar.com

Джейк Джилленгол зніметься у детективному серіалі

 09.12.2022  Новини

Актор дебютує у телешоу. Джейк Джилленгол виконає головну роль у новому детективному серіалі стрімінга Apple, заснованому на повнометражному фільмі «Презумпція невинності», повідомляє Deadline.

Оригінальна «Презумпція невинності» – стрічка 1990 року з Гаррісоном Фордом у головній ролі. Це юридичний детектив режисера Алана Пакули на основі однойменного роману Скотта Туроу. Сюжет розгортається навколо прокурора Расті Себіча, котрий має репутацію професіонала і сім’янина. Проте Расті заводить пристрасну інтрижку із сексапільною колегою. А коли хтось жорстоко вбиває дівчину, саме Расті стає головним підозрюваним, бо всі докази вказують на нього.

Сценаристом і продюсером майбутнього серіалу значиться автор «Великої маленької брехні» Девід Е. Келлі. Також продюсерами шоу виступлять Дж. Дж. Абрамс і сам Джилленгол. Кірстен Данст має зіграти дружину головного героя, котру в оригіналі зобразила Бонні Беделіа, знана як дружина з серії фільмів про «Міцного горішка». Інших подробиць проєкту поки немає.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.