kinowar.com

Джеймс Ганн готує секретний серіал за коміксами DC

 07.01.2023  Новини

Новий співголова студії DC Джеймс Ганн днями запостив у Twitter, що вже написав третину сценарію нового ще неанонсованого шоу за коміксами DC, повідомляє Deadline.

Жодних подробиць поки немає. Ганн та його колега Пітер Сафран готуються оприлюднити новий план розвитку всесвіту DC, який охоплює кіно і телебачення, до кінця цього місяця, тож тоді дізнаємося більше. Раніше Ганн згадував у соціальних мережах, що план стосуватиметься найближчих восьми-десяти років.

Серіал, який наразі пише Джеймс Ганн, навряд чи є спін-офом «Миротворця». Бо ж спін-оф «Миротворця» вже був анонсований, а цей серіал, за словами Ганна, анонсу ще не мав.

Нагадаємо, раніше Ганн повідомив, що у виробництво запущений новий повнометражний «Супермен», проте Генрі Кавілл в ньому грати не буде: фільм розповість про ранні роки перебування Супермена на Землі, тож на головну роль розглядається більш молодий актор. Також Ганн скасував проєкти «Чорний Адам 2», «Диво-жінка 3», «Аквамен 3». Але ходять чутки, ніби у всесвіт DC повернеться Бен Аффлек.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.