kinowar.com

Джордж Мартін хотів би знищити путіна за допомогою драконів

 26.10.2022  Новини

Знаменитий письменник, автор фентезійного циклу «Пісня льоду й полум’я» (за яким було знято серіали «Гра престолів» і «Дім дракона»), висловився з приводу ядерної загрози з боку росії.

Джордж Мартін побував на шоу Стівена Кольбера, де говорив про новий серіал «Дім дракона», над яким працював в якості сценариста і продюсера (днями завершився перший сезон, котрий вразив фінальною сценою і прирік фанатів на місяці нетерплячки в очікуванні продовження). Але не обійшлося і без розмов про політику і війну, котру розв’язала росія не лише проти України, а й проти всього західного світу.

Заговорили про путінські погрози ядерною кнопкою. «Так, раптово загроза ядерної війни стала реальнішою, ніж будь-коли. І хоча з віком я почав дивитися на світ і на людство досить песимістично, крихта оптимізму все ж лишається. Принаймні у науковій фантастиці навіть після глобального апокаліпсису завжди виживає групка людей, що мають відродити цивілізацію», – сказав Мартін.

Також письменник трохи помріяв: «Якби в мене були дракони, як у моїх персонажів, я б полетів до кремля і знищив путіна». Весь зал зааплодував.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.