kinowar.com

Ембер Герд подала апеляцію проти Джонні Деппа

 05.07.2022  Новини

Адвокати акторки офіційно подали апеляцію у відповідь на рішення суду, що визнав правоту Джонні Деппа у довгограючій справі Депп проти Герд, повідомляє The Guardian.

Нагадаємо, після скандального зіркового розлучення Ембер Герд почала розповідати пресі про випадки домашнього насилля з боку екс-чоловіка, як фізичного, так і психологічного. Джонні Депп у свою чергу звернувся до суду із звинуваченням Герд (а також тих видань, що опублікували її нібито свідчення) у наклепі. Згодом актор програв лондонський суд проти британської газети The Sun: суд визнав, що «більшість з описаних» випадків насильства (зокрема зґвалтування) мала місце. Депп миттєво підпав під «культуру скасування» і став небажаною персоною у Голлівуді, втратив проєкти, в яких був задіяний, і репутацію.

Але згодом відбувся ще один суд, вже в Америці, а саме у місті Ферфакс, штат Вірджинія. Суд присяжних оприлюднив рішення 1 червня 2022 року, за яким визнав звинувачення Герд брехнею і зобов’язав її виплатити Деппу 10 мільйонів доларів моральної компенсації за знищене реноме.

Герд тоді сказала, що не має грошей, на що Депп через своїх представників відповів, що не вимагатиме сплати, бо ж куди важливішими за будь-які гроші для нього є правда і його чесне ім’я.

Тепер адвокати Ембер заявляють, що рішення суду не було підкріплене суттєвими доказами і що присяжні керувалися у першу чергу громадською думкую, а не «фактами». Тож очевидно, що ця «гойдалка» ще матиме продовження.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі