kinowar.com

З 24 березня в Кам’янець-Подільському відбудуться благодійні покази сучасного українського кіно в рамках кінофестивалю «Бруківка»

З 24 березня в місті Кам’янець-Подільський відбудуться спеціальні благодійні покази сучасного українського кіно в рамках V-го Міжнародного кінофестивалю «Бруківка»
Усі зібрані кошти підуть на підтримку Збройних сил України. В рамках заходів відбудеться показ авторських фільмів молодих режисерів з різних куточків України, професійних повнометражних і короткометражних фільмів, які було створено за підтримки Державного агенства України з питань кіно, творчі зустрічі з відомими режисерами, акторами, композиторами та продюсерами. Перед кожним блоком показів відбуватимуться акустичні виступи музичних гуртів. Окрема увага буде зосереджена на показах анімаційних фільмів для діточок переселенців та їх батьків.
Бруківка фестиваль 2022
Перша порція заходів буде в готельному комплексі «7 Днів», де 24 березня о 16:00 виступить гурт «ЕКСПАНСІЯ» та  відбудеться повноцінна прем’єра художнього фільму «Нестримний», до створення якого долучились кам’янчани.
Український фільм Нестримний
Партнерами благодійних показів є Українська кіноакадемія, Хмельницька кінокомісія, готельний комплекс «7 Днів», Кам’янець-Подільська міська рада та команда Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю «Бруківка».
Команда відкрита до пропозицій від представників українського кінематографа, щоб показувати фільми: brukivkafest@gmail.com.
Програму показів та анонси читайте на офіційних ресурсах фестивалю:

Коментарі