kinowar.com

Кавер на хіт гурту Океан Ельзи “Той день” у виконанні Злати Огневич: вийшов новий саундтрек до спортивної драми “Пульс”

Творча команда фільму “Пульс” презентувала нову музичну тему до стрічки – композицію “Той день”. Виконавицею стала Злата Огневич, аранжувальником – Євген Філатов (The Maneken). Також до саундтреку з’явився кліп, який можна переглянути нижче. Нагадаємо, прем’єра «Пульсу» запланована на 22 липня.

22 липня розпочинаються кінотеатральні покази довгоочікуваної спортивної драми “Пульс” (виробництва Kinorob, що входить до складу FILM.UA Group). Сьогодні, за кілька днів до старту кінотеатрального прокату стрічки, вийшов новий саундтрек разом з кліпом до нього. Ця композиція називається “Той день”, де вокалісткою виступила популярна співачка Злата Огневич, а аранжування здійснив відомий музикант та композитор Євген Філатов (The Maneken), який також є композитором “Пульсу”. Цей саундтрек є кавером на однойменний хіт гурту “Океан Ельзи”, написаний наприкінці 90-х їх фронтменом Святославом  Вакарчуком.

Продюсер стрічки Єгор Олесов розповідає про те, як з’явилася ця композиція:

Напередодні старту показів “Пульсу” хотілось додатково нагадати глядачеві про фільм. Саме тому і виникла ідея записати та випустити пісню, яка б перетиналась з ідеями нашої надихаючої стрічки. Я звернувся до Святослава Вакарчука, з яким неодноразово працювали над музичними темами до фільмів. Ми разом взялися переглядати репертуар гурту “Океан Ельзи”, і саме трек “Той день” видався нам найбільш відповідним тому, про що власне і є кінокартина “Пульс”. Проте цей хіт хотілось записати в іншому аранжуванні та з жіночим вокалом, адже головна героїня фільму є жінка. В реалізації цього задуму нам допомогли прекрасна співачка Злата Огневич та чудово знайомий з фільмом композитор Євген Філатов.

Композитор Євген Філатов розкриває деталі роботи над піснею.

Продюсер фільму Єгор Олесов показав мені, що існує світова практика промо художніх фільмів у вигляді ось таких монтажних кліпів і нарізок з різних фрагментів стрічки, а також переосмислення сучасного хіта. Мені сподобалася ця ідея і я порекомендував звернутися до Злати Огнєвіч, як до великого професіонала та володарки сильного тембру. Ми домовилися, що хочемо отримати потужну музичну конструкцію. Під час переосмислення пісні «Океану Ельзи» я керувався тим, що додав в композицію звуки пульсації, які використовував у фільмі та під час написання оригінального саундтреку. Вони дещо об’єднують всю історію. А сенс пісні, на мій і на погляд продюсера фільму, дуже добре розкриває суть стрічки.

Українська співачка та композиторка Злата Огневич ділиться враженнями від виконання саундтреку “Той день”.

В дитинстві я мріяла потрапити в кіно. І коли мені запропонували заспівати саундтрек до українського фільму “Пульс”, я неймовірно зраділа. Для мене це велика честь працювати з такою талановитою, креативною командою і звичайно було приємно заспівати пісню гурту “Океан Ельзи” – легендарного гурту, який я обожнюю з дитинства. Для мене глибоке значення має ця пісня, і вона зараз набула для мене інших, додаткових сенсів в рамках кінофільму “Пульс”.

Нагадаємо, що першим офіційним саундтреком художнього фільму “Пульс” стала композиція у виконанні популярної української реперки alyona alyona під назвою ‘GO’!

Наголошуємо, що старт широкого національного кінопрокату спортивної біографічної драми “Пульс” заплановано на 22 липня 2021 року.

Офіційний трейлер стрічки можна переглянути тут.

Дистрибуцією фільму на території України займаються компанії Кіноманія і FILM.UA Distribution, яка також відповідає за міжнародні продажі.

Офіційним партнером першого українського художнього фільму про життя спортсменів став національний мобільний оператор Київстар.

Стежити за новинами проєкту можна на офіційних сторінках у Facebook та Instagram.

ПУЛЬС / PULSE

Прем’єра в Україні: 22 липня 2021

Жанр: спортивна драма

Виробництво: KINOROB («Незламна», «Сторожова Застава», «Захар Беркут», «Ціна Правди»)

Дистрибутор: Кіноманія і FILM.UA Distribution

Режисер: Сергій Чеботаренко

Продюсер: Єгор Олесов

Оператор: Юрій Король

Автори сценарію: Ярослав Войцешек, Максим Черниш

Художник-постановник: Марія Островська

Композитор: Євген Філатов

Художник з костюмів: Руслан Хвастов

Художник з гриму: Алла Леонова

У ролях: Наталія Бабенко (Оксана), Станіслав Боклан (тренер), Вікторія Левченко (Олена, сестра Оксани), Наталія Доля (мати), Олександр Кобзар (батько), Лілія Ребрик (тренер Ірина), Ахтем Сеітаблаєв (лікар), Роман Ясіновський (Дмитро), Максим Самчик (Макс), Сергій Лузановський (Сергій), Дар’я Баріхашвілі (Ганна) та інші.

Юна українська легкоатлетка живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, та вона демонструє хороші результати. Але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте вона не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги –зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій для 25,8 млн абонентів мобільного зв’язку і 1,1 млн абонентів фіксованого інтернету. Послуги 4G компанії доступні на території, де проживає 87% населення. Акціонер Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, що має офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).Київстар 23 роки працює в Україні та є найбільшим платником податків до бюджету на телеком-ринку, одним із найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

Читайте також:

Інтерв’ю з Вікторією Левченко, яка зіграла сестру головної героїні

Інтерв’ю з Наталею Доля, яка зіграла матір головної героїні

Коментарі