kinowar.com

Кам’янець-Подільський кінофестиваль “Бруківка” продовжує збирати кошти для Збройних сил України

19 травня під час 15 благодійного вечора Кам’янець-Подільського кінофестивалю “Бруківка” було показано фінальний блок міжнародної конкурсної програми коротких метрів 2021 року з Чехії, України, Польщі, Болгарія, США, Німеччини, Ізраїлю, Швейцарії, Італії та Туреччини.

Під час заходу було нагороджену відзнакою за підтримку волонтерського руху «Культурного фронту» колектив готелю «7 Днів», які вже вдесяте прийняли кінопокази «Бруківки» у стінах свого комплексу. Також було нагороджено відзнаками і команду волонтерів, які активно допомагають збирати кошти для Збройних сил України. Завдяки одинадцяти доброчинцям, які задонатили кошти на рахунок та глядачам було зібрано 10,000 гривень на портативний тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM25-384, який терміново потрібен Кам’янець-Подільським саперам на передовій.

На початку вечора було представлено новий соціальний проєкт режисера Тимофія Бінюкова з міста Харків “Тут немає байдужих”, у якому об’єднуються актори і музиканти, режисери і художники, фільммейкери та громадські діячі, які читають вірші та уривки прози відомих українських і свіових класиків. Проєкт реалізується в партнерстві з Національною спілкою театральних діячів України та Міжнародним кінофестивалем “Бруківка”. Прем’єра в соціальних мережах запланована на 20 травня на порталі НСТД України.

Усього з початку благодійних вечорів подільського кінофестивалю вдалось зібрати 95,103 гривні. Усім, хто хоче долучитись до благодійного збору коштів кам’янчанам на тепловізор, можна задонатити кошти за реквізитами (Заєць Андрій Олександрович):

5309212732117542
UA963005280000026202000028774

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі