kinowar.com

Кевін Спейсі виплатить авторам «Карткового будинку» більше 30 мільйонів

 09.08.2022  Новини

Як пише Variety, актор програв суд і тепер має виплатити майже 31 мільйон доларів творцям серіалу «Картковий будинок», бо через секс-скандал навколо Спейсі ті зазнали чималих збитків.

Нагадаємо, судовий позов проти актора телестудія MRC, що знімала для Netflix популярний політичний серіал «Картковий будинок» із Кевіном Спейсі у головній ролі, подала ще 2019 року. Раніше, ще 2017 року, навколо зірки стався гучний скандал: одразу кілька чоловіків і зокрема співробітників компанії звинуватили Спейсі у сексуальних домаганнях. Через скандал автори серіалу змушені були зупинити зйомки, звільнити актора, переписати сценарій заключного сезону і врешті-решт закрити шоу. Звертаючись до суду, юристи MRC наголосили, що Спейсі порушив контракт, який власноруч підписав і у якому був пункт про заборону домагань на роботі. Також адвокати зазначили, що через скандал студія втратила мільйони доларів.

Також нагадаємо, що через секс-скандал актор втратив роль у трилері Рідлі Скотта «Усі гроші світу»: за лічені місяці до релізу його замінив Крістофер Пламмер, який в результаті отримав «Оскар» за найкращу чоловічу роль другого плану. З тих пір Спейсі став об’єктом так званої «культури скасування» і більше не отримував пропозицій зніматися ні у кіно, ні на телебаченні. Також актор пройшов курс лікування від сексуальної залежності.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.