kinowar.com

Режисер фільмів «Місія неможлива» готує мюзикл із Томом Крузом

 09.08.2022  Новини

Постановник Крістофер МакКуоррі, який зняв п’яту та шосту частини шпигунської франшизи «Місія неможлива», а наразі готує до виходу сьомий та восьмий фільми серії, планує одразу кілька нових проєктів за участю Тома Круза, пише Deadline.

Деталі поки що не розголошуються. Відомо лише, що один з проєктів буде мюзиклом (раніше Круз вже знімався у цьому жанрі: грав рок-зірку в мюзиклі «Рок на віки»), інший буде спін-офом культової комедії «Грім у тропіках» (фільм-відгалуження буде присвячений персонажеві Круза, а саме ексцентричному продюсерові Лесу Гроссману), а третій має стати початком нової масштабної та довгограючої франшизи з Томом Крузом у головній ролі.

Нагадаємо, сьома та восьма «Місії» отримали назви «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» і «Місія неможлива: Розплата. Частина друга» відповідно. Їх релізи заплановано на липень 2023 і липень 2024. Також актор збирається по-справжньому полетіти у космос, де відбудеться частина зйомок секретного космічного трилера від режисера Дага Лаймана.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.