kinowar.com

Кері Фукунага шокований тим, що дехто й досі не вірить у російські злочини

 02.05.2022  Новини

Нагадаємо, голлівудський режисер тижні поспіль перебуває в Україні і розвозить разом з волонтерами гуманітарні харчі по містах у рамках благодійного проекту World Central Kitchen.

Фукунага поспілкувався з ТСН та розповів про свої враження. За словами кінематографіста, найбільш неприємно його вразило уперте небажання декотрих людей визнати злочини, які росія чинить в Україні.

«Наймерзенніша річ – це те, що декотрі люди заперечують те, що сталося. Я бачу таких людей у соцмережі і навіть спілкувався з ними особисто. І вони навідріз відмовляються вірити, що російські солдати дійсно гатять по мирному населенню і нещадно та умисно вбивають безневинних людей… Я бачив наслідки російського вторгнення у Бучі та Ірпені, бачив обстріли Харкова. І коли дехто каже, що то українці самі вбивають своїх же, в мене просто вибухає мозок».

Також режисер додав, що все це наслідки російської пропаганди і що це є «колективна хвороба, від якої, на жаль, дуже важко вилікуватися».

Нагадаємо, раніше Кері Фукунага врятував собаку під Харковом. Бідолашного пса завалило руїнами після чергового російського обстрілу.

Коментарі