kinowar.com

Комедійний алкобастер “Ще по одній” з Мадсом Міккельсеном виходить у широкий прокат в Україні

 09.11.2020  Новини, Трейлер

12 листопада в український прокат виходить головний алкобастер року “Ще по одній”. Комедійна стрічка культового датського режисера Томаса Вінтерберга змусить українських глядачів забути про осінню депресію та дасть відповідь на питання – про що пиячать чоловіки?

Четвірка шкільних вчителів – професор історії, психолог, економіст та фізрук вирішили не просто випити в барі, а провести майже науковий експеримент. За теорією психолога Фінна Скордеруда, людині від народження бракує 0,5 проміле алкоголя в крові. Тобто, щоб стати по-справжньому щасливим треба бути трохи нетверезим. А головне не пропускати прийоми алкоголю вранці та по обіді, щоб підтримувати належний рівень в крові. Вже після старту експерименту життя четвірки заграло новими фарбами. Але щось пішло не так… і досліди вийшли з під контролю.

Головну роль у фільмі зіграв Мадс Міккельсен – моторошний Ганібал і лиходій з бондіани «Казино рояль», володар призу Каннського фестивалю за головну чоловічу роль. Після «Полювання» це друга спільна робота режисера та актора. Глядачі вже оцінили стрічку “Ще по одній” – у рідній країні фільм подивились вже майже мільйон глядачів, що становить 15% населення країни. Також стрічка увійшла в шорт лист претендентів на Оскар від Данії у номінації “Найкращий іноземний фільм”, була відібрана для участі в Канському кінофестивалі та визнана кращим фільмом на Лондонському кінофестивалі.

За словами режисера, фільм передбачає гумористичний і частково скандальний підхід до серйозної теми. «Ще по одній» – це багатогранна історія, яка одночасно провокує і розважає, змушує нас думати, плакати і сміятися протягом усього фільму. І, сподіваюся, дає привід для роздумів і суперечок глядачам, що живуть в світі, в якому за фасадом все більш і більш популярною пуританської риторики ховається досить високе споживання алкоголю навіть з відносно юного віку», – говорить Томас Вінтерберг.

Читайте також:

Найкращі фільми Томаса Вінтерберга

Рецензія на фільм “Ще по одній”

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі