kinowar.com

Легенда про Зеленого лицаря: вийшов офіційний трейлер

 24.05.2021  Новини, Трейлер

Представляємо вашій увазі офіційний трейлер фентезі “Легенда про Зеленого лицаря” від режисера-візіонера Девіда Лоурі. Головні ролі в картині зіграли номінант на премію “Оскар” Дев Патель (“Лев”, “Історія Девіда Копперфілда”, “Мільйонер з нетрів”) та лауреатка премії “Оскар” Алісія Вікандер (“Лара Крофт”, “Ex Machina”, “Дівчина з Данії”).

Також в стильному масштабному фентезі на основі циклу легенд про Короля Артура та лицарів Круглого столу з’являться:

Джоел ЕдгертонВихід: Боги та царі, Червоний горобець, Воїн

Шон ХаррісМісія нездійсненна: Фоллаут, Місія нездійсненна: Плем’я ізгоїв, Прометей

Кейт ДікіГра престолів, Зоряні війни: Останні джедаї, Відьма

Баррі КеоганДюнкерк, Чорнобиль, Вбивство священного оленя

Саріта ЧоудхуріГолодні ігри: Сойка-пересмішник, Голограма для короля, Джессіка Джонс

Легенда про Зеленого лицаря

Крім того, в одній з ролей з’явиться Ерін Келліман, яка зовсім нещодавно прославилася завдяки ключовій ролі антагоніста Карлі Моргентау в шоу від студії Marvel “Сокіл та Зимовий солдат”.

“Легенда про Зеленого лицаря” від Девіда Лоурі, режисера фільмів “Дракон Піта”, “Історія примари”, “Старий з пістолетом”, являє собою новий погляд на класичну легенду з “артуровского циклу” про сіра Гавейна і його подорож крізь спокуси тіла та духу, примари та інтриги до бою з гігантськими смарагдовим незнайомцем – Зеленим лицарем. Гавейну доведеться пізнати власний характер і довести свою цінність в очах сім’ї та королівства перед обличчям загрози.

Спецефектами в новому фільмі Девіда Лоурі займалася легендарна компанія, заснована Пітером Джексоном, Weta Digital. На їх рахунку робота не тільки над усіма частинами “Володаря кілець” та “Хоббіта”, а й безліч інших блокбастерів, в тому числі “Месники” та “Ліга справедливості”.

Легенда про Зеленого лицаря

Епічне фентезі “Легенда про Зеленого лицаря” з’явиться в українських кінотеатрах цього літа, фільм не планується до онлайн-прем’єрі. Спочатку “Легенда про Зеленого лицаря” повинна була вийти влітку 2020-го року, але фільм був перенесений на рік через світову пандемію.

Читайте також:

Найочікуваніші фільми 2021 року

Найкращі фільми 2020 року

Найкращі серіали 2020 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі