kinowar.com

Мати Апостолів: вийшов трейлер фільму присвячення матерям, діти яких загинули, захищаючи Україну

Фільм-уклін матерям, діти яких загинули, захищаючи Україну

Трагізм війни показано через історію однієї людини — матері. Перед очима глядача постає повна картина трагедії, яку несе війна. Процвітаючий раніше край, перетворився на руїни не тільки міст і сіл, а що значно гірше — на руїни тіла і душі. І це все пронизує пекучим болем і жалісним співом безмірної любові матері, яка у цьому пеклі війни біжить на порятунок свого сина. Її материнський біль драматично переплітається з болем іншої матері, яка теж втратила у цій безглуздій війні свого сина — ополченця. У фільмі немає політики, тільки пронизуючий біль війни, якій немає жодного виправдання. Кожна війна — це смерть синів і страждання матерів. Світ не має бути омитий сльозами матері, він має бути осяяний її любов’ю і теплом.

Любов матері – всеосяжна. Коли син потрапляє в небезпеку, мати без вагань кидається йому на допомогу. Заради спасіння дитини вона здатна на все. Навіть пройти крізь пекло війни.

Коли Софія дізнається, що літак її сина збито, вона вирушає у небезпечну мандрівку, повну несподіванок та пригод. Ніхто напевне не може сказати – чи вижив її син. Матері доведеться вступити у відчайдушну боротьбу з сильними ворогами заради спасіння свого сина. На цьому нелегкому шляху вона зі звичайної жінки, яка навіть не здогадується на що здатна, перетворюється на Мати, що втішає та рятує навіть пропащі душі.

Жанр: військова драма

Хронометраж: 123 хвилини

Виробник: ТОВ «Студія «Золоте Руно» за підтримки Міністерства культури України

Режисер-постановник: Заза Буадзе

Оператор-постановник: Олександр Земляний

Художник-постановник: Інга Житня

Композитори: Роман Григорів та Ілля Разумейко

Сценарій: Ратха Макеєнкова, Заза Буадзе

В головних ролях: Наталія Половинка, Богдан Бенюк, Олександр Пожарський

Продюсер: Дмитро Овечкін

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі