kinowar.com

Містичний трилер “Егрегор” закриє 50-й кінофестиваль “Молодість”

Фільмом, що закриє 50-й кінофестиваль “Молодість”, стане “Егрегор” Станіслава Капралова  

Фільмом-закриттям 50-го кінофестивалю “Молодість” буде створений за підтримки Держкіно містичний трилер “Егрегор” Станіслава Капралова. У Київ на закриття фестивалю приїде легенда світового кіно – польський актор Данієль Ольбрихський, який представить фільм “Егрегор” та отримає від КМКФ “Молодість” почесну нагороду, “Скіфського оленя”, за внесок у світове кіномистецтво. 

Цьогоріч на глядачів “Молодості” чекають близько 200 стрічок у понад 20 секціях. Також під час фестивалю глядачі знов матимуть змогу подивитися на великому екрані стрічку-призера 76-го Венеційського фестивалю “Атлантида” Валентина Васяновича.

Егрегор фільм Станіслава Капралова

Фільмом-закриттям 50-го кінофестивалю “Молодість” буде буде створений за підтримки Держкіно містичний трилер “Егрегор” режисера Станіслава Капралова. В основі сюжету фільмa – історія про давній культ, таємний орден, який впродовж сотень років утворює містичні Егрегори з енергії, щоб отримати можливість керувати свідомістю людства та заволодіти світом.

Егрегор фільм Станіслава Капралова

Головні ролі у фільмі виконують українська актриса Олена Лавренюк та американський актор Омрі Роуз, котрий також долучився до написання сценарію.

Егрегор фільм Станіслава Капралова

Глядачі також побачать у фільмі:

  • Данієля Ольбрихського – улюбленого польського актора відомих режисерів Анджея Вайди, Кшиштофа Зануссі та Єжи Гоффмана
  • Валерію Караман – партнерку Віллема Дефо та Роберта Паттінсона у фільмі “Маяк”
  • Анджея Зелінського, відомого своїми ролями у серіалі “Ватага” та драмі “Піаніст” Романа Поланського

Егрегор фільм 2021

Фільмування містичного трилера “Егрегор” відбулося в Україні, Польщі та США. Фільм створений компаніями Solar Media Entertainment (Україна), Bow and Axe Entertainment (Польща) та FishCorb Films (США) за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Польського Інституту Кіно.

Атлантида фільм Валентина Васяновича

Цьогоріч на глядачів “Молодості” чекають близько 200 стрічок у понад 20 секціях. Під час фестивалю глядачі матимуть змогу знов побачити на великому екрані стрічку-призера 76-го Веніційського фестивалю Валентина Васяновича “Атлантида”. Фільм, створений за підтримки Держкіно, можна буде подивитися 2 червня, просто неба під Аркою дружби народів.

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найкращі українські фільми і серіали 2020 року

Найочікуваніші українські фільми 2021 року

Найкращі українські фільми часів Незалежності

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі