kinowar.com

Окупант. Війна і мир у телефоні російського солдата (документальне відео)

 14.05.2022  Новини

“Українська правда” отримала у розпорядження відео з телефону російського солдата, якого взяли у полон. І зробила з нього чудовий документальний мініфільм, де не додавала жодних коментарів, окрім пояснення, хто цей солдат. Коментарі зайві – ви все побачите на відео.

Юрій Шалаєв – випускник  “Московского высшего командного училища”, командир мотострілецького взводу військової частини 71718 (з дислокацією в Чечні). В певному сенсі, його можна розглядати як ту саму “еліту” російської армії. Проте хронологія його життя до війни і під час війни, яку фіксували він сам та його друзі та рідні, в чергове свідчать про те, що навіть “еліта” збройних сил росії є звичайнісіньким бидлом. Що вже тоді казати про рядовий склад?

Щоб не припустити недооцінки ворога під час війни, постійно думаєш: “так, вони звісно тупі, але ж не настільки”. Подивіться це відео. Вони настільки тупі.

Автор відео – Михайло Ткач.

Пізніше також вийшло продовження матеріалу – було викладено спілкування окупантів у груповому чаті, текстові та аудіоповідомлення з третього дня вторгнення до 5 квітня, моменту, коли Шалаєва взяли у полон. Статтю можна переглянути за посиланням.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські YouTube-канали

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі