kinowar.com

“Паралельні матері”: вийшов фінальний український трейлер фільма Педро Альмодовара з Пенелопою Крус

 26.01.2022  Новини, Трейлер

До вашої уваги фінальний український трейлер нового фільму одного з найвідоміших та найтитулованіших світових режисерів Педро Альмодовара “Паралельні матері” з лауреаткою премії “Оскар” Пенелопою Крус у головній ролі.

Головну роль у фільмі виконує володарка Оскара Пенелопа Крус. За сюжетом її героїня Дженіс – досить успішний мадридський фотограф, яка заводить випадковий роман з одним із героїв своєї зйомки. Їх зближує один спільний інтерес, який стосується насправді не лише їх, а усієї сучасної Іспанії. Результатом зв’язку стає вагітність Дженіс, яку вона відмовляється переривати. У клініці героїня знайомиться з юною студенткою Аною і їхні долі перетинаються найнесподіванішим чином.

Паралельні матері

Окрім Крус, у фільмі зіграла інша постійна зірка Альмодовара Россі Де Пальма, разом з Айтаною Санчес-Хіхон, Ісраелем Елехальде, а також молодою перспективною акторкою Міленою Сміт.

“Паралельні матері” відкривали престижний Венеціанський кінофестиваль, де Пенелопа Крус стала володаркою Кубка Вольпі за найкращу жіночу роль, а фільм справив сильне враження на критиків, адже несподівано під маскою історії про неідеальних матерів Педро Альмодовар приховав політичне висловлювання, вперше у своїй кар’єрі. На цей момент картина утримує рейтинг 97% на Rotten Tomatoes та 87 балів на Metacritic, увійшовши в престижну двадцятку торішніх фільмів з найкращими ревью.

Паралельні матері

Факти про картину “Паралельні матері”:

  • Педро Альмодовар вперше замислив “Паралельних матерів” більше 9 років тому і розповів про проект Пенелопі Крус 7 років тому, роль Дженіс завжди була закріплена за зіркою “Вікі Крістіни Барселони”, “Повернення” та четвертих “Піратів Карибського моря”.
  • “Паралельні матері” відкривали 78-го Венеціанський міжнародний кінофестиваль та закривали кінофестиваль у Нью-Йорку.
  • Пенелопа Крус отримала перший у своїй кар’єрі Кубок Вольпі Венеціанського кінофестивалю за найкращу жіночу роль.
  • Серед інших значущих нагород фільму: премія Національного товариства кінокритиків США, два призи Асоціації кінокритиків Лос-Анджелеса, International Star Award – Пенелопа Крус на Міжнародному кінофестивалі у Палм-Спрінгс.
  • Поточний рейтинг Rotten Tomatoes – 97%, Metacritic – 87.
  • Це восьмий спільний проект з Педро Альмодоваром як для Пенелопи Крус, так і для Россі Де Пальма.

Паралельні матері

В українських кінотеатрах “Паралельні матері” Педро Альмодовара з Пенелопою Крус з’являться вже з 3 лютого.

Паралельні матері

Читайте також:

Найкращі фільми Педро Альмодовара

Найкращі ролі Пенелопи Крус

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі