kinowar.com

Путін вчинив харакірі в епізоді «Масяні», після чого проект перейшов в Україну

 13.04.2022  Новини

Російський мультсеріал для дорослих «Масяня», заборонений вдома, відтепер виходитиме в Україні.

Віднині «Масяня» стане українським брендом. Засновник та автор популярного анімаційного серіалу, що існує з 2001 року, Олег Куваєв передав проект українцям. Сам фундатор та правовласник сатиричного флеш-циклу, що з перших днів війни відкрито виступає проти путіна і путінського режиму і підтримує Україну, виїхав з росії.

За словами петербуржця Куваєва, зараз він вчить українську, аби наступні епізоди робити про Україну українською мовою. Серіал виходитиме на нашому вітчизняному стрімінгу OLL.TV.

У росії «Масяню» заборонили після виходу 160-ї (і наразі останньої) серії під назвою «Вакідзасі» (вакідзасі – короткий японський меч, який використовували самураї разом з катаною). У цьому епізоді йдеться про напад росії на Україну і демонструються реальні фото руйнувань та вбивств мирного українського населення. У кульмінації Масяня потрапляє до бункеру, де переховується путін, порівнює російського диктатора з Гітлером та Усамою бен Ладеном і залишає йому наприкінці вакідзасі для того, щоб убивця учинив харакірі, бо це найліпше, що він може зробити.

У фіналі Масяня змінює свої традиційні червону майку та синю спідницю на синю майку та жовту спідницю і несе український прапор.

Коментарі