kinowar.com

Актор Лів Шрайбер разом з волонтерами готує борщ для українських біженців

 13.04.2022  Новини

Голлівудський актор Лів Шрайбер, відомий за серіалом «Рей Донован», фільмами «Люди Ікс: Початок. Росомаха», «Солт», «Розмальована вуаль», «Справжній Роккі», «Жертвуючи пішаком» («Ігри чемпіонів»), «У центрі уваги», наразі допомагає волонтерам забезпечувати їжею українських переселенців на польському кордоні.

Днями Шрайбер доєднався до благодійної організації World Central Kitchen, котра готує їжу для біженців по всьому світу. Два дні поспіль актор перебуває на українсько-польському кордоні і разом з іншими волонтерами варить у величезному чані український борщ для наших переселенців, що змушені були втекти від російських ракет та російських убивць. Фото та відео Шрайбер ділиться у своєму Інстаграмі.

«Борщ для 1500 людей», – написав актор на сторінці, висловлюючи слова подяки усім небайдужим, хто так само надає будь-яку допомогу нужденним. Також Шрайбер пишається мозолем, який здобув від багаточасового орудування кухонним ножем.

Раніше ми писали, що американський режисер Кері Фукунага їздить українськими містами, зокрема побував у Києві і київському метро, де переховувались постраждалі, і разом з волонтерами забезпечує гуманітарними харчами людей, що тікають від смертоносного і нищівного «русского мира».

Коментарі