kinowar.com

Після бійки з Віллом Смітом комік Кріс Рок підтримав Україну

 07.04.2022  Новини

Актор Кріс Рок долучився до інших голлівудських зірок, які вже встигли виказати підтримку Україні і українцям.

Як пише The Hollywood Reporter, комік, відомий за серіалом «Фарго», фільмами «Смерть на похороні» та «Пила: Спіраль», доєднався до онлайн-мітингу Stand Up for Ukraine («Встань на захист України»), який відбудеться 9 квітня у соцмережах.

Stand Up for Ukraine – проект благодійної компанії Global Citizen, яка займається захистом та підтримкою біженців, змушених через війни та нищівну політику кидати рідні домівки та тікати світ за очі. Ціль проекту – зібрати кошти на підтримку українських переселенців, що постраждали від російського терору.

Цей крок Кріса Рока має нарешті відвернути увагу інтернет-спільноти від нещодавнього скандального інциденту на «Оскарі», пов’язаного з його персоною. Нагадаємо, комік був одним з ведучих церемонії і невдало пожартував про бриту голову Джади Пінкетт-Сміт, дружини Вілла Сміта. Рок назвав Джаду «солдатом Джейн», проте жартівник, як з’ясувалося пізніше, нічого не знав про хворобу жінки, а саме алопецію, що призводить до облисіння. Жарт змусив Сміта, що сидів в перших рядах (і згодом отримав статуетку за найкращу чоловічу роль), зіскочити з місця, піднятись на сцену і дати Року ляпаса.

Бійка, звісно ж, стала у мережі більш популярною, ніж сама церемонія. Проте чимало зірок засудили спільноту, яка обговорює і смакує оскарівський скандал замість того, аби кричати про війну в Україні, де російські відморозки нищать мирні міста і села, ґвалтують і вбивають жінок та дітей.

Окрім Кріса Рока у мітингу візьмуть участь такі знаменитості, як Г’ю Джекман, Елтон Джон, Еллен Дедженерес, Біллі Портер та інші.

Коментарі