kinowar.com

Режисер комедії «Персонаж» зніме новий епізод «Зоряних війн»

 10.11.2022  Новини

Як повідомляє Deadline, Шон Леві веде переговори з керівництвом студії Disney, аби зайняти пост режисера нового фільму зоряної саги. Деталі проєкту не розголошуються.

Наразі останнім фільмом всесвіту «Зоряних війн» на великому екрані є дев’ятий епізод «Скайвокер. Сходження», який вийшов у грудні 2019 року (після того, як стрічка отримала не надто схвальні відгуки від критиків та глядачів, студія зосередилася на виробництві серіалів-спін-офів франшизи). У різний час до нового повнометражного фільму були прикріплені такі режисери, як Раян Джонсон («Останні джедаї»), Тайка Вайтіті («Тор: Рагнарок», «Тор: Любов і грім»), Петті Дженкінс («Диво-жінка», «Диво-жінка 1984»). Але жодних зрушень в цьому напрямку так і не було.

Шон Леві, знаний за комедійною трилогією «Ніч у музеї» і підлітковим науково-фантастичним серіалом «Дивні дива», останніми роками постійно співпрацює з актором і продюсером Раяном Рейнольдсом. Зокрема режисер вже випустив фантастичні комедії за його участю «Персонаж» і «Проєкт Адам», а зараз працює над третім «Дедпулом».

Поки невідомо, коли саме Леві зможе розпочати продакшн нових «Зоряних війн», але очевидно, що не раніше кінця 2024 року. Бо спершу постановник має випустити триквел про балакучого найманця-мутанта, реліз котрого заплановано на листопад 2024, а також завершити гітовий серіал «Дивні дива», який закриється п’ятим сезоном.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.