kinowar.com

“Серцеїд: Повернення героя”: авантюрна комедія від творців фільму «Артист» з Жаном Дюжарденом

 03.02.2018  Новини, Трейлер

Красень і ловелас капітан Невіль, вирушаючи в Австрію з армією Наполеона, клянеться своїй коханій щодня писати. Але листів немає, і серце трепетної Полін розбите. Її сестра Елізабет вирішує писати від імені Невиля. Але, описуючі неймовірні подвиги і в кінці кінців поховавши з почестями легендарного героя, вона і не передбачає, що одного разу цілком живий і далеко не ідеальний Невіль знову з’явиться у них на порозі.

Режисер вибрав 19-те століття в якості тимчасових рамок свого фільму як ідеальний період для авантюрної романтичної комедії. Лоран Тірар описує картину як поєднання двох світів: елегантного і манірного стилю Джейн Остін і кращих традицій французьких пригодницьких комедії з їх пристрастю до чарівних мерзотників. «Серцеїд: Повернення героя» – вдала спроба відродити жанр костюмованих фільмів, незаслужено забутих останнім часом.

Сердцеед Возвращение героя

Цікаві факти:

  • Для створення фільму режисер Лоран Тірар черпав натхнення з твору Віктора Гюго і з фільму 1939 року «Барабани долини Мохок», режисером якого виступив Джон Форд
  • Зйомки фільму проходили в Уаза, регіоні О-де-Франс і у французькій комуні Нанді
  • Актор Жан Дюжарден раніше вже працював з режисером Лораном Тірар на зйомках його попередньої картини «Любов не за розміром»
  • За словами режисера фільму Лорана Тірара, костюми для головних героїв були створені з урахуванням особливостей їхнього характеру

Сердцеед Возвращение героя

«У романах Джейн Остін всі офіцери носять червоний колір, який символізує їх приналежність до британської армії. Це надає їм якусь урочистість і ставність. Тому я вирішив зробити і для капітана Невіля костюм такого ж кольору, незалежно від того, чи було це правильно з точки зору історії. Для мене було важливо, щоб, дивлячись на нього, всі відразу розуміли, з ким мають справу », – розповів режисер Лоран Тіар.

Сердцеед Возвращение героя

Роль чарівного шарлатана капітана Невіля виконав Жан Дюжарден. Видатний французький актор зібрав всі можливі нагороди за кращу чоловічу роль у фільмі «Артист» – Золотий глобус, приз Британської академії, Золоту пальмову гілку і, звичайно ж, Оскар. Його партнеркою стала Мелані Лоран (Елізабет), володарка премії Сезар.

Сердцеед Возвращение героя

ДАТА РЕЛІЗУ – 8 березня 2018 року

Сердцеед Возвращение героя

Серцеїд: Повернення героя
Le Retour du héros
Дата релізу: 8 березня 2018 року
Режисер-постановник: Лоран Тірар («Любов не за розміром», «Як одружитися і залишитися холостяком»)
Продюсери: Надя Хамліші («Таємниця 7 сестер», «Принцеса Монако», «Артист»), Адріан Політовскі («Таємниця 7 сестер», «Ів Сен-Лоран», «Артист»), Седрік Іланд
Автор сценарію: Лоран Тірар, Грегуар Віньєрон
Оператор-постановник: Франсуаза Дюпертью
Композитор: Матьє Ламболі
Дистриб’ютор на території України: Кінокомпанія ММД
Жанр: комедія
Тривалість: 90 хв.
У ролях : Жан Дюжарден («Артист», «99 франків», «Любов не за розміром»), Мелані Лоран («Безславні виродки», «Ілюзія обману», «Джек і Джилл: Любов на валізах»), Ноемі Мерлан, Федір Аткін, Лоран Батон та ін.

Сердцеед Возвращение героя

Коментарі