kinowar.com

Скорсезе вже планує новий фільм. І знову з ДіКапріо

 01.08.2022  Новини

Як пише The Hollywood Reporter, режисер Мартін Скорсезе вже готує новий проєкт – драму про виживання, головну роль в якій знову виконає Леонардо ДіКапріо.

Зараз постановник закінчує довгу роботу над заснованим на реальних подіях ретро-детективом «Вбивці місячної квітки», де говориться про розслідування ФБР в Оклахомі в 1920-х роках, коли хтось убив чимало індіанців осейджів після того, як плем’я неймовірно збагатилося через знайдену в їх землі нафту. У «Вбивцях» так само грає ДіКапріо, а також інша, більш стара муза Скорсезе Роберт Де Ніро. В основі сюжету лежить однойменна документальна книга американського журналіста Девіда Ґренна, видана у 2017 році, а реліз заплановано на весну 2023.

Нову стрічку постановник теж планує зняти по книзі Ґренна. Йдеться про роботу під назвою «Парі: Історія корабельної катастрофи, заколоту і вбивства». В ній розповідається про події 1740-х років, коли до берегів Бразилії пристав човен із тридцятьма виснаженими чоловіками, матросами затонулого британського корабля. Їх зустріли як героїв. Проте згодом причалив іще один човен із трьома чоловіками, котрі заявили, що ті тридцятеро були заколотниками. Заплутана справа вилилася у судове провадження.

Виробництвом проєкту так само, як і «Вбивцями місячної квітки», займеться стрімінг Apple. Строки і дата виходу наразі невідомі.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.