kinowar.com

Стрічка Тараса Дроня «Із зав’язаними очима» вийде в прокат у доступному форматі для незрячих людей

Звукоопис до фільму «Із зав’язаними очима» виготовила ініціатива «Доступне кіно» громадської організації Боротьба за права. Промоція підтримана ДержКіно України.

В усіх кінотеатрах країни люди з порушенням зору можуть переглянути стрічку з мобільним застосунком Earcatch. Звукоопис — це стислий закадровий опис візуальної частини фільму для незрячих глядачів. У світовій практиці він існує вже понад 30 років. Доступні формати створено за підтримки Європейського Союзу за програмою Дім Європи.

Фільм у прокаті з 9 грудня.

Бійчиня ММА Юлія, у спорті з дитинства. Вона відправляє суперниць у нокаут і не знає іншого світу, крім окресленого сіткою бійцівського рингу. Потужне життєве потрясіння спонукає героїню піти всупереч суспільним стереотипам та шукати долі за межами великого спорту. Проте минуле не хоче відпускати Юлію та викликає її на бій.

Головну роль у фільмі «Із зав’язаними очима» зіграла володарка кінопремії «Золота Дзиґа» за найкращу жіночу роль Марина Кошкіна. Фільм переміг у конкурсі дебютних фільмів на Варшавському кінофестивалі, отримав приз FIPRESCI за найкращий повнометражний фільм на Одеському кінофестивалі та ще з десяток нагород.

Розклад показів та квитки дивіться на офіційному сайті фільму: https://bit.ly/3Gtdb5l

Наразі стрічка в прокаті у Києві, Дніпру, Харкові, Сумах, Одесі, Львові, Івано-Франківську, Кривому Розі, Житомирі, Херсоні та Запоріжжі.

«Доступне кіно» – агенція, що професійно займається адаптацією фільмів для незрячих та нечуючих людей в Україні, у доробку якої понад 20 українських та іноземних кіноробіт.

Партнером кінотеатрального релізу фільму стала Українська Федерація Змішаних Бойових Мистецтв UF MMA. Дистриб’ютор ― 86PROKAT.
Автори фільму дякують за сприяння мережі спортивних хабів ЕБШ.

Читайте також:

Де дивитись українське кіно онлайн легально

Найкращі українські фільми за 30 років Незалежності

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі