kinowar.com

Сценарист «Карткового будинку» знімає кіно про російські звірства у Бучі

 14.04.2022  Новини

Зараз на Київщині перебуває американський сценарист Бо Віллімон, який знімає документальне кіно про злочини російських нелюдів у Бучі та Бородянці, передає «Обозреватель».

Бо Віллімон відомий як один зі сценаристів популярного політичного серіалу «Картковий будинок», а також як співсценарист (автор п’єси) та співпродюсер політичного трилеру Джорджа Клуні «Березневі іди».

Наразі Віллімон подорожує по зруйнованих містечках Київської області, звільнених від російських окупантів, та фільмує руїни і жахи, що лишили по собі тварюки, яких і солдатами важко назвати. Він має на меті розповісти усьому світові про геноцид українців, про вбивства, тортури та ґвалтування мирних жителів, у тому числі жінок і дітей.

Проте у фільм увійдуть не лише жахіття, а й сила духу українців, яка приголомшила Віллімона. Він поспілкується з тими, що вижили у справжньому пеклі, що майже усе втратили, проте не згубили віри у свободу та перемогу.

«Ми побачили Бучу та Бородянку. Неймовірні масштаби руйнувань та людських втрат. Не можу оговтатися. Все це вбивчо вразило мене», – поділився емоціями Бо Віллімон.

Коментарі