kinowar.com

Відбулася міжнародна прем’єра художнього фільму «Інший Франко» режисера Ігоря Висневського до 110-ї річниці “ПЛАСТу”

14 квітня в рамках сьомого дня Кам’янець-Подільського Міжнародного кінофестивалю «Бруківка» відбувся благодійний захід до 110-ї річниці української скаутської організації “ПЛАСТ”, на якому відбулася міжнародна прем’єра художнього фільму «Інший Франко» режисера Ігоря Висневського. Стрічка, яку створено за підтримки ТОВ «ГАНЗАФІЛЬМ” та Державного агенства України з питань кіно, розповідає про біографію Петра Франка, який був одним із засновників організації «Пласт», був льотчиком, і засновником авіації в Галицькій армії. Головні ролі у фільмів виконали В’ячеслав Довженко, Ахтем Сеітаблаєв, Роман Куліш, Андрій Федінчик, Надія Левченко, Лілія Юськевич, Ірина Кудашова, Максим Донець та Яна Коверник.

Відбулася міжнародна прем’єра художнього фільму «Інший Франко» режисера Ігоря Висневського до 110-ї річниці "ПЛАСТу"

Під час заходу завдяки глядачам вдалось зібрати 8 390 гривень і вони підуть в спеціальний фонд організації на аптечки IFAK, військові рації, тепловізори, ізраїльський бандаж, турнікети, гемостатики та авто для понад 2000 пластунів, які сьогодні героїчно боронять нашу землю від російських окупантів. Оргкомітет кінофестивалю по закінченні кінопоказу вручив почесну відзнаку «Бруківки» голові НСОУ «ПЛАСТ»: Станиця Кам’янець-Подільській Аліні Годній за внесок нашої міської скаутської організації в підтримку Збройних сил України.

Окремо команда кінофестивалю дякує усім нашим інформаційним партнерам та дирекції кінотеатру «Дружба» за найсмачніший на Хмельниччині попкорн для дітей та дорослих, які прийшли на наші благодійні покази.

Читайте також:

12 надихаючих українських фільмів, щоб відволіктись від постійної напруги часу війни

Найкращі фільми України за 30 років Незалежності

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі