kinowar.com

Український пес Патрон отримав нагороду в Каннах

Український суперпес на прізвисько Патрон породи джек-рассел-тер’єр, знаний на весь інтернет, отримав на 75-му Каннському кінофестивалі нагороду Palm Dog («Пальмовий пес»). Щоправда, не зміг бути присутнім на нагородженні особисто.

Патрон працює в ДСНС сапером і успішно знаходить міни, що залишили російські орки на українській території. Він давно став чотирилапим улюбленцем усієї країни. А відтепер і усього світу. І хоча в кіно не знімався, та зіркою є беззаперечно.

«Наш Патрон став кінозіркою! Сьогодні в Каннах йому присуджено премію «Пальмовий пес» – це найпрестижніша у світі кінопремія, якою нагороджують чотирилапих!» – написано на Фейсбук-сторінці ДСНС.

«Патрон би з радістю відвідав Канни, але в нього тут багато роботи. Ми хочемо подякувати світу за допомогу Україні. І якщо хтось вагається, чи допомагати нам зброєю, чим більше зброї у нас – тим менше часу у ворога заміновувати нашу територію. Сапери України вдячні за увагу до нашого талісмана Патрона», – прокоментували ДСНСники.

Нагорода Palm Dog вручається з 2001 року. Раніше її лауреатами були собаки з фільмів «Безславні виродки», «Артист», «Лобстер», «Патерсон», «Одного разу в Голлівуді» та багато інших.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі