kinowar.com

У Києві відбулися зйомки тизеру фільму «Посереднє життя»

11 жовтня кінокомпанія «УКРКІНО» відзняла тизер драмеді-фільму «Посереднє життя» режисера Олексія Соболева. Стрічка розповість про те, куди може завести гонитва за чужими мріями, підглянутими в житті та соцмережах інших.

Посереднє життя фільм 2023

На один день квартира на околиці Києва перетворилася на знімальний майданчик. В її інтер’єрі та на подвір’ї біля будинку відзняли 10 сцен, які глядачі побачать в тизері road movie «Посереднє життя». Тизер з’явиться вже на початку листопада.

Упродовж знімального дня персонажі Кіра, Ксюша та Єгор опиняються в різних українських містах, із готельного номеру переносяться в спальню та на кухню героїв. Ранок змінює ніч, а у вікно світить «штучний місяць» — знімальна група використовує скайліфт.

За сюжетом стрічки, подорож із Києва до Одеси зводить двох — підприємця зі зруйнованим життям і лесбійку з розбитим серцем. Він хоче повернутися до США, а вона мріє про народження дитини.

Посереднє життя фільм 2021

«Ми вчора репетирували, а сьогодні знімаємо тизер. Майбутній фільм — це сучасна й цікава історія про те, що ми іноді йдемо за чужими, а не своїми мріями», — розповідає акторка Ганна Кузіна, що втілить на екрані Кіру.

Головні ролі в фільмі виконуватимуть актори Ігор Аронов та Ганна Кузіна. Режисер і автор сценарію — Олексій Соболев. Продюсерка проєкту — Ольга Журженко.

Посереднє життя фільм 2021

«Фільм новий для України, тому що розповідає глядачам про табуйовані в суспільстві теми легко і без зайвої драми. Весь фільм балансує між легкістю та серйозністю», — говорить продюсерка стрічки Ольга Журженко.

Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду. Наразі фільм знаходиться на стадії розробки. Наступний рік автори присвятять пошукам партнерів та фінансування для зйомок майбутньої стрічки. Вихід фільму «Посереднє життя» попередньо заплановано на 2023 рік.

Посереднє життя

Стежити за створенням картини можна на сторінках кінокомпанії UKRKINO в соціальних мережах:

Facebook facebook.com/ukrkinopro

Instagram instagram.com/ukrkino

Посереднє життя

Коментарі