kinowar.com

Фільм Шона Пенна про війну в Україні покажуть на Берлінському фестивалі

На 73-му Берлінському кінофестивалі, що пройде з 16 по 26 лютого, відбудеться світова прем’єра документальної стрічки під назвою «Суперсила», котру Шон Пенн зафільмував в Україні під час повномасштабного російського вторгнення.

Про це повідомляє Deadline. Відомо, що показ відбудеться у рамках позаконкурсної програми. Картина описується як історія не лише війни, а й ролі мистецтва й митців у важкі часи. До неї увійшли кадри, зроблені Пенном ще під час найпершого візиту в Україну у листопаді 2021, а також датовані лютим 2022, коли Шон Пенн, перебуваючи у Києві і спілкуючись з Володимиром Зеленським, якраз став свідком повномасштабної російської військової агресії.

Нагадаємо, що з лютого 2022 року голлівудський актор і режисер побував в Україні тричі, зокрема відвідав спустошені російськими нелюдами Бучу та Ірпінь. Пенн неодноразово виказував підтримку українському народові, надсилав гуманітарну допомогу, захоплювався Зеленським і розповідав західним ЗМІ правду про звірства путінської армії.

Дата берлінського спецпоказу не уточнюється, але скоріш за все стрічку покажуть 24 лютого, коли пройде рівно рік героїчного українського спротиву навалі рашистів.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.