kinowar.com

Шон Пенн повернувся до України: актор відвідав Бучу і Ірпінь

 28.06.2022  Новини

Голлівудський актор і режисер знову приїхав до Києва, а зі столиці вирушив на Київщину, у зруйновані і понівечені російськими нелюдами міста Буча і Ірпінь.

Нагадаємо, Шон Пенн має на меті випустити документальну стрічку про українське протистояння російській агресії, про смерті й спустошення, які завдав нашій землі і нашим людям путінський терор. Тож зараз він хоче зафільмувати сліди тих жахіть, що сталися у маленьких мирних містечках Київської області, де пройшли російські орки.

Також нагадаємо, що 24 лютого, коли росія напала на Україну і почала обстрілювати і закидати ракетами наші вільні землі, Пенн вже перебував у Києві, тож став безпосереднім свідком ницого ворожого вторгнення. Згодом він поїхав, але серцем Україну не полишив і організував гуманітарну допомогу постраждалим від російських ударів українським сім’ям, що втратили домівки або змушені були з них повтікати.

Також тоді Пенн заявив, що неодмінно повернеться до Києва. І таки повернувся. І ще актор говорив, що воліє взяти до рук зброю і обороняти Україну від рашистів разом із ЗСУ.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі