kinowar.com

“Холодний розрахунок”: офіційний український трейлер нового трилера від продюсера Мартіна Скорсезе і Пола Шредера

 26.08.2021  Новини, Трейлер

До вашої уваги офіційний локалізований трейлер трилера “Холодний розрахунок”, автор сценарію та режисер – номінант на премію “Оскар” Пол Шредер, сценарист легендарних фільмів Мартіна Скорсезе “Таксист” та “Скажений бик”. Лауреат премії “Оскар” Мартін Скорсезе виступив продюсером трилера “Холодний розрахунок”.

Головну роль у фільмі виконав Оскар Айзек (“Дюна”, трилогія “Зоряні війни”, “З Машини”), який зіграв Вільяма – колишнього військового з темним минулим, який став справжнім майстром серед професійних гравців у покер.

Головне у покері – зберігати холоднокровність і рахувати на кілька ходів вперед. Саме ці навички Вільям опанував досконало, коли вирішив почати нове життя. Тепер він впевнено йде до участі у Світовій серії та великих грошей. Це його шанс назавжди залишити позаду таємниці минулого. Проте коли доля підкидає йому шанс на відплату, Вільям потрапляє у гру, де на кону стоїть щось більше, ніж гроші.

Холодний розрахунок фільм Пола Шредера

Також у фільмі зіграли: Тай Шерідан (“Першому гравцеві приготуватися”, франшиза “Люди Ікс”, “Нічний портьє”), Тіффані Хеддіш (“Гламурний бізнес”, “Королеви криміналу”, “Ульотні дівчата”) та тричі номінант на премію “Оскар” Віллем Дефо (“Аквамен”, “Джон Вік”, “Маяк”).

“Холодний розрахунок” Пола Шредера увійшов в офіційну конкурсну програму 78-го міжнародного кінофестивалю у Венеції.

Холодний розрахунок фільм

В українському прокаті “Холодний розрахунок” з Оскаром Айзеком, Таєм Шериданом, Тіффані Хеддіш та Віллемом Дефо в головних ролях стартує з 23-го вересня.

Читайте також:

Усі фільми Мартіна Скорсезе, ранжовані від найгіршого до найкращого

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі