kinowar.com

Вийшов трейлер нової екранізації Ремарка «На Західному фронті без змін»

 20.10.2022  Новини, Трейлер

Еріх Марія Ремарк написав суворий антивоєнний роман «На Західному фронті без змін», і його вже декілька разів екранізували. Нова спроба німецької індустрії може стати дуже потужною, зважаючи на те, що ми побачили у трейлері, який вийшов сьогодні (крім того, пишуть про те, що це найдорожчий німецький фільм в історії).

нова екранізація роману Еріх Марія Ремарк

На жаль, цей фільм не побачать у росії, адже Netflix вийшов з ринку рф. Нагадаємо, що це історія кількох молодих людей, які, сповнені ентузіазму, прямують на фронт. Солодка пісня пропаганди про легку швидку перемогу була сприйнята молоддю з легкістю – вони вважали, що стануть героями за пару тижнів. Нічого не нагадує? Так, те саме відбувається зараз і з армією росії, солдати якої прямують на смерть, підтримуючи режим путіна та подовжуючи його владу.

Втім, навряд чи нації росіян допомогла б ця стрічка – вони занадто примітивні, щоб зрозуміти думку, закладену письменником (вони б мабуть думали, що основна ідея цього фільму у тому, що німецька армія погана). Але згодом, після нищівної поразки на воєнному, економічному та політичному фронтах, переглянути це кіно їм не завадить.

З помітних акторів у фільмі зайнятий Даніель Брюль. Прем’єра – 28 жовтня.

Читайте також:

Найкращі фільми про війну

Найкращі серіали про війну

Найкращі українські фільми про війну України з росією

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.