kinowar.com

Гіларі Свонк зіграє у трилері «Молоко матері»

 07.07.2022  Новини

Як повідомляє Variety, володарка двох «Оскарів» Гіларі Свонк виконає головну роль у стрічці під назвою «Молоко матері», що торкнеться американської опіоїдної кризи (як це трохи раніше зробили фільм «Криза» з Ґері Олдменом і Еванджелін Ліллі та міні-серіал «Ломка» з Майклом Кітоном).

Свонк зіграє нью-йоркську журналістку на ім’я Маріса, яка вирішує самостійно віднайти і покарати злочинців, винних у смерті її сина. Жінці, яка паралельно намагається справлятися з алкогольною залежністю, береться допомогти екс-дівчина убитого хлопця. Вдвох вони потрапляють в епіцентр масштабної змови, що зв’язує в єдине кубло наркоторговців, корумпованих чиновників і цинічні фармацевтичні корпорації.

Екс-дівчину померлого юнака зіграє Олівія Кук, знана за фільмами «Першому гравцю приготуватися», «Звук металу», серіалами «Мотель Бейтсів» і «Повільні коні». А сина героїні зобразить Джек Рейнор з четвертих «Трансформерів» і горору «Сонцестояння».

За сценарій і режисуру відповідає Майлз Джоріс-Пейрафіт, що зняв кримінальну драму «Дрімленд» з Марго Роббі. Повідомляється, що зйомки «Молока матері» днями вже завершилися, тож фільм переходить до стадії постпродакшну.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі